Burger King käyttää hevosenlihaa
Kommentit (26)
Hevosenliha on hyvää, pitääkin käydä Burger Kingissä jos on joskus mahdollisuus.
No ei mikään ihme, että ne purilaiset on maistunu paremmalle kuin hesessä tai mäkissä. Jos nyt voi puhua hinta-laatu -suhteesta roskaruuassa, niin burger kingillä se on hyvä.
Valehtelu aina suututtaa, mutta en näe hevosenlihaa millään tavalla huonompana kuin naudan- tai sianlihaa
Sehän on hyvä uutinen. En vain ymmärrä miksi BG ei kerro sivuillaan, että mistä se liha tulee. Tai en ainakaan löytänyt tietoa siitä.
Saisivat käyttää enemmänkin, ja toki kertoa siitä rehellisesti. Heppa on hyvää.
Hevosenlihassahan ei sinänsä ole ongelmaa.
Ongelman aiheuttaa se että nykypäivän hevoset ovat täynnä steroideja ja lääkkeitä...
Ei ihmekään että hamprilaiset ovat parempia kuin hesessä ja mäkissä.
Minä tykkään metukasta! Suomalaiset ovat aina syöneet hevosen lihaa hyvällä ruokahalulla, heppa ei ole suomessa tabu, vaan kunnon kunnian osoitus rakkaalle lemmikille on että se elo päättyy kunniakkaasti muualle kuin ämmässuon kaatopaikalle.
Näin eilen mökille ajaessa laitumella lauman hevosia ja heti päässäni kuului Homer Simpson tyylinen "mmm" ja tuli ihan hirveä nälkä.
Tuskinpa Suomessa, valitettavasti. On vaan niin sikahintaista täällä.
Vierailija kirjoitti:
Hevosenlihassahan ei sinänsä ole ongelmaa.
Ongelman aiheuttaa se että nykypäivän hevoset ovat täynnä steroideja ja lääkkeitä...
Ja kanat, lehmät ja possut on ihan luomua? Älä viitti naurattaa, kaikki tuotantoeläimet on pumpattu täyteen kaikkea sontaa, että niistä kasvais tehokkaammin ja nopeammin valmiita kuolemaan. Ja että ne tosiaan kuolee vasta kun on tarvis, ei ennemmin.
Vierailija kirjoitti:
Hevosenlihassahan ei sinänsä ole ongelmaa.
Ongelman aiheuttaa se että nykypäivän hevoset ovat täynnä steroideja ja lääkkeitä...
Niin on valtaosa Suomen ulkopuolella tuotetusta muustakin lihasta.
Ne on joka tapauksessa paskaa lihaa jos on tuotettu teollisesti riippumatta eläimestä. Syön itse kyllä hevostakin, vaan en teollisesti kasvatettua kidutus lihaa.
Vierailija kirjoitti:
Hevosenlihassahan ei sinänsä ole ongelmaa.
Ongelman aiheuttaa se että nykypäivän hevoset ovat täynnä steroideja ja lääkkeitä...
Niin taitaa olla muutkin tuotantoelukat.
Nam!