5 sekunttia tavarat paistinpannulla ja jää jo kovin kiinni. Nyt joku hyvä paistinpannu???
Toki onhan tuolla jo ikääkin... Opin vasta, että pitäisi aina öljytä paistinpannu käytön jälkeen, vai koskeeko tämä vain valurautapannua?
Mikähän olis suht edullinen ja hyvä paistinpannu?
Kommentit (12)
Siellähän niitä on marketit täynnä.kunhan on tarpeeksi paksu pohja eikä se halvin.Ja rasvaa saa käyttää...
Valurautapannuhan ei vanhene koskaan, paranee vaan ikääntyessään. Minkälainen pannu sulla on nyt? Minkälaisen haluat?
Pannun pitää olla riittävän kuuma ja sille laitettavan tavaran huoneenlämpöinen. Ja tietty tilkka öljyä ei ole pahasta teflonpannullakaan. Käytön jälkeen öljyäminen koskee vain valurautapannua. Kiinnitarttuminen johtu siitä, että paistettava tuote on liian kylmä.
Ei auta vaikka laitan paljon voita pannulle, jää silti kiinni. Pahiten yhdestä kohdasta, siihen tarttuu aivan samantien, ehkä on mennyt vain pilalle tämä pannu. Uutena oli hyvä pannu
Taitaa olla levy aika kuumalla, jos käy noin :D kannattaa kokeilla pienempää lämpöä.
Ittellä on teräspannu ja ei pala kiinni, kun levy on 3-4, isommalle jos väännän, niin taatusti ottaa kiinni, vaikka pannulla olisi öljyä
Pinnoitettu pannu ei ole ikuinen. Kesto riippuu pinnoitteen laadusta ja pannun käyttötavasta. Jos paistaa halvalla pannulla kovalla lämmöllä, pinnoite on entinen varsin pian.
Swiss Diamond .
Hackmannit p*skaa ainakin jokunen vuosi sitten . Tein reklamaation kun kaikki jäi kiinni upouuteen pannuun , lähettovät samanlaisen tilalle.
Teflon siis yleensä pinnoitettua pannua ei suositella astianpesukoneeseen ja valuraudalle ei saa edes näyttää astianpesuainetta eikä paljon vettäkään , mutta välillä on pakko.Vanhat valurauta pannut saa puhtaaksi ihan pyyhkimällä ja välillä polttamalla = kuumaksi kuin prkl ja mieluiten sianihraa pintaan.
Vierailija kirjoitti:
Taitaa olla levy aika kuumalla, jos käy noin :D kannattaa kokeilla pienempää lämpöä.
Ittellä on teräspannu ja ei pala kiinni, kun levy on 3-4, isommalle jos väännän, niin taatusti ottaa kiinni, vaikka pannulla olisi öljyä
Sä et sitten paista, vaan keität sillä pannullas.
Me olimmet monet vuodet tuossa paistinpannujen ostelukierteessä. Kunnes lopulta otimme järjen käteen ja aloimme käyttää valurautapannua, joka meillä jo oli. Reilut 10 vuotta on sitä jo käytetty ja loppua ei ole näkyvissä, luultavasti jää perinnöksi jälkipolville tuo pannu. Valurautapannut on parhaita ja ennen kaikkea ikuisia! Osta itsellesi kunnon valurautapannu, niin ei tarvitse enää tässä elämässä toista ostaa.
Ymmärrän kyllä, että paistinpannujen valmistajat hädissään yrittävät myydä näitä pinnoitettuja pannuja. Nehän ei kestä ja pian asiakas tulee takaisin toiveikkaana, että se seuraava malli olisi parempi. On ilmeisen huonoa bisnestä tehdä paistinpannuja, jotka kestävät kymmeniä vuosia. Siksi meille näitä pinnoitettuja tyrkytetään.
Valurautapannut on kaiken lisäksi yllättävän halpoja siihen nähden, ettei niitä tarvitse ostaa kuin yksi. Sillä viidenkympin pannulla pärjäät loppuikäsi, mutta jos yrität pari kymppiä säästää ja ostaa halvan, niin saat ravata kaupassa joka vuosi.
Käytä voita paistamiseen.