Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voinko leipoa kakun durum-vehnäjauhoilla?

Vierailija
28.07.2016 |

No niin. Tällä kertaa puuttuu riittävä määrä tavallisia vehnäjauhoja. Tarkoituksena leipoa arabialainen maustekakku, joka on kahvikakku.

Durum-jauhopussin kyljessä lukee: "sopii muuhunkin leivontaan (kuin tuorepasta ja pizzapohja), johon ei haluta venyvää sitkoa".

Kahvikakkuunhan ei haluta venyvää sitkoa, eikö niin? Uskallanko laittaa vaaditusta viidestä desistä jauhoja puolet tavallisia vehnäjauhoja ja puolet durumia?

En jaksa mennä kauppaan.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan yhdeksän