Vierailija

Sen verran, että teen niitä ilman vehnää, koska yksi perheenjäsen on vehnälle allerginen. Johtuneeko noista gluteenittomista jauhoista? Olen kyllä kokeillut monenlaisia sekoituksia, valmiita ja itsetehtyjä.

  • ylös 0
  • alas 1

Kommentit (7)

Vierailija

Taikinaa ei saa sekoittaa juuri ollenkaan kun lisäät sinne JÄISET mustikat. Nopeasti vain nostelet ne sinne sekaan ja heti uuniiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Haittaako se violettisuus? Mulle ainakin tulee mieleen, että näyttävät vaan maukkaammilta kunnolla värjääntyneinä. :)

Vierailija

Siis valmistusvaiheessa niistä tulee jo violetteja? Itse lisään hieman jäiset mustikat vasta ihan lopuksi ja sen jälkeen lusikalla varovasti nostelen (sekoittelen) taikinaa niin etteivät mustikat murskaannu.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla