Vierailija

Meillä on etelänmatka tulossa muutaman viikon päästä ja ostin tänään Emotionista Garnierin Ambre Solaire-sarjasta voiteen sk50 ja sensitive advanced kuivasuihkeen sk50. Tuo voide kestää tekstin mukaan myös vettä eikä sisällä väriaineita, hajusteita tai parabeenejä. Tosin lapseni ovat jo murrosikäisiä mutta pitäähän se iho suojata kunnolla siltikin. Silloin kun olivat pienempiä niin voiteet oli aina ns fysikaalisia eli eivät yhtään imeytyneet ihon pinnan alle.
Omituista miten näissä aurinkovoiteissakin on aina hieman ulalla, vaikka vuosittain tekee matkan jonnekin missä kys tuotteille tarvetta niin silti olin taas "pihalla" siellä pullorivistöjen keskellä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Vierailija

Niveaa. Tuoksuu kesälle.

Yleisesti ottaen vältän kyllä aurinkoa niin paljon kuin mahdollista.

No älä nyt ainakaan mitään kemikaaleja iholle laita! Ihan älytöntä! Suojaa vaatteilla ja pysykää varjossa keskipäivän ajan (siesta is for a reason). Ei vaarallisia kemikaaleja kenenkään, ainakaan lapsen iholle!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nivealta tuli viime kesänä uutuus, sellainen kuivasuihke. Ostin sitä kun Stokkan myyjä suositteli. Ensinnäkään se ei haissut kamalalta paarmanhoukuttimelta kuten vastaavat tökötit yleensä, ja lisäksi se todella on vedenkestävää, ja ihan kevyen ja hengittävän tuntuista iholla, läpinäkyvää. Eli ei jää valkoisia tahroja vaatteisiin. Kannattaa kokeilla!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla