Vierailija

Onko kellään kokemusta vauvasta joka ei viihdy sylissä vaan alkaa vain vääntelehtiä ja itkeä, kun hänet laskee lattialle on maailman onnellisin. Vauva nyt 4kk ja koko ajan vain pahentunut. Suostuu olemaan sylissä vain syönnin ajan, on täysin pullo vauva. Kaikki vain tuntuvat ihmettelevän asiaa. Olisi tuntikausia yksin leikkimatolla. Ei ole siis juuri ikinä viihtynyt sylissä paria minuuttia kauempaa. Tuntuu vain itsestä niin pahalle kun haluaisi sylitellä omaa rakasta vauvaa.

  • ylös 3
  • alas 0

Kommentit (7)

Vierailija

Poikani ei viihtynyt sylissä ja tätä piti vaan kunnioitaa. Nyt on 19v. miehen alku ja halaa joka kerta kun tavataan.

  • ylös 10
  • alas 0
Vierailija

Voi olla autistinen vauva. Tai erittäin aistiherkkä, ei pidä sylissä olosta ja kosketuksesta, liiasta läheisyydestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Ottaako katsekontaktia? Kasvaako normaalisti, paino ja pituus... Toki, voihan kyse olla vain siitä että vauva alkaa oppimaan uusia asioita ja tämä lattialla olo ja maailman perspektiivi vain sattuu kiinnostamaan lasta... yksi syy voi olla se että vauvalla tulee sylissä kuuma, tai pidät vauvaa sen mielestä epämieluisassa asennossa...

Vierailija

Meidän nyt 4v. ei ole koskaan viihtynyt sylissä eikä tykkää kosketuksesta. Hänellä on myös ääniyliherkkyyttä ja muutenkin hieman kehitysviivästymää. Hän on aina ollut jotenkin erilainen lapsi kuin muut, mutta mitään diagnoosia emme ole vielä saaneet. Tiesin jo hänen ollessaan alle 1v., että jotain hänessä on toisenlaista kuin muissa. Hän ei koskaan edes vierastanut ja on aina ollut hyvin avoin ja juttelee niin kaupantädeille kuin pultsareille ummetlammet. Hän ei anna lohduttaa jos satuttaa itsensä vaan suuttuu ja menee ovet paukkuen omaan huoneeseensa "nukkumaan". On myös todella temperamenttinen, siinä tullut äitiinsä.

Kuopus onkin sitten ollut varsinainen sylikissa, joten esikoisen "sylikammo" tuntuu entistä erikoisemmalta.

Vierailija

Minun vauva suostui olemaan vaan välillä pystyasennossa sylissä. Sillä oli kova meno heti synnyttyään. Ei paljoa malttanut nukkuakaan. Lähti liikkeelle todella aikaisin. Sen jälkeen on tykännyt halia kun on itse voinut tulla milloin haluaa

Vierailija

No oma poika ei ihan noin pienenä syliä vältellyt, mutta oli kyllä jo vauvana vilkas, joskus 7-11kk iässä oli kausi ettei paljoa malttanut sylissä olla kuin sen aikaa että imetti ja jos sattui nukahtamaan sitten. Mutta siinä joskus vuoden tienoilla alkoi hakeutua itsekin syliin taas ja nykyään kun on 2v8kk niin tykkää tosi paljon pötkötellä kainalossa tai sylissä ja halailla, monesti ihan komentaakin että äiti ota syliin tai äitin viereen. Mutta kannattaa mainita neuvolassa jne, voi vähän seurailla tuota kontaktin ottamista ja muuta kehitystä tarkemmin.

Vierailija

Meilläkään ei esikoinen viihtynyt sylissä alle vuoden iässä, mutta nyt 1,5v iässä kyllä käy sylissä istumassa ja halailee ja pussailee mielellään, tykkää läheisyydestä. Kehittyi nopeasti motorisesti, menohaluja oli kovasti ja varmaan siksi ei malttanut sylissä köllötellä.
Voihan asiasta mainita vaikka neuvolassa, mutta ei kannata stressata turhaan, vauvat on erilaisia. Rasittavaa ja naurettavaa, kun täällä nelikuisia vauvoja diagnosoidaan autisteiksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla