Vierailija

Oletko yrittänyt opettaa niitä nykyisellesi?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Sama kysymys aloittajalle? :D

Kaipaan ja olen tuskastumiseen saakka saanut opettaa pois kovista porno-otteista. Masturbaatio on nykyään paljon hauskempaa. Ehkäpä löytyisi joku kiva kesäheila, joka handlaa jutut niin kuin aikuiset. Muuten mukava mies.

Vierailija

Olen nainut n. sataa (100) Suomalaista naista ja yhtäkään ei ole ikävä petitouhuihin, muuten monikin ihan kivoja naisia. Ainoastaan yhtä ulkomaalaista olen vienyt sänkyyn, Aasialainen ja tarkemmin Thaimaasta. Häntä on petipuuhiin ikävä, vaikka muuten ei olisikaan. Voi hyvänen aika mitä orgasmeja koin hänen kanssaan. Ei pelkästään se, että tällä daamilla oli runko kohdillaan, jossa kaikki oli sopivan "pientä", mutta se mukana olo, osallistuminen niihin touhuihin, oli jotain sellaista, mitä Suomi nainen ei koskaan kykene antamaan.

Olisin ottanut vaimoksikin, mutta järjellä asiaa ajateltuani, ei seksi ole minulle kuitenkaan niin tärkeä asia, että ottaisin niin erilaisista kulttuuritaustoista tulevan ihmisen vaimokseni. Suomalainen nainen on kuitenkin se, jonka kanssa huumorini natsaa 100 % yhteen ja se on minulle ykkösjuttu. En toki tarkoita tällä sitä, ettenkö olisi nauttinut yhdenkään Suomalais naisen sänkyseurasta, tottakai nautin, mutta liki kaikki ovat kuitenkin olleet liian passiivisia makuuni. Ehkä heissäkin aukeaa se peto sitten ulkomaalaisten miesten kanssa naidessa, mene ja tiedä.

Vierailija

Eksiä en kaipaa sitten yhtään millään tavalla, mutta jos nykyisestä ero koittaisi niin häntä kaipaisin. Kuumaa, intohimoista, osaavaa, intensiivistä ja äärimmäisen tyydyttävää seksiä. Eksät ovat miehiä ja nyksä on nainen, mutta en menettänyt toivoa miesten kanssa. Kohdalle osui aiemmin vain sellaisia asperger-tyyppisiä älykköjä, kunnes ymmärsin painottaa sosiaalisten taitojen ja urheilullisuuden merkitystä. Nykyisessä ne veivätkin jalat alta eikä järkikään leikkaa lainkaan huonosti. Mutta varmasti kaipaisin ja fantasioisin nyksästä, jos eroaisimme.

Vierailija

Nykyisen miehen taidoissa ei ole mitään vikaa. Mutta oon kyllä jäänyt kaipaamaan entisten libidoa kun nykyistä ei kiinnosta seksi pätkääkään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla