Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kakun kostutus ennen vai jälkeen pakastamisen?

Vierailija
12.06.2016 |

Laitan siis kakkupohjan pakkaseen odottamaan juhlia. Milloin se kannattaa kostuttaa?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastuksen jälkeen

Vierailija
2/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin: Kakan kostutus ennen vai jälkeen pakastamisen? 

... :D

Vastausta varsinaiseen kysymykseesi minulla ei valitettavasti ole!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

0/5

Vierailija
4/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voileipäkakut (joita sinun aiempi provo koski) kostutetaan vasta paistamisen jälkee, juuri ennen tarjolle asettamista.

Vierailija
5/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos kostutat sen ennen, se pakastuu märkänä ja jäätyy möhkäleeksi ja sitten sulatessaan hajoaa mössöksi. Pakasta pohja kuivana, sulata se ja kostuta vasta siinä vaiheessa, kun olet laittamassa mömmöjä päälle.

Vierailija
6/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vasta kun olet ottanut sen pakkasesta ja antanut sulaa. Jos laitat kostukkeen valmiiksi niin sulatuksen jälkeen kakkupohja on kuin kuralätäkkö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ennen pakastamista. Minä myös täytän kakut valmiiksi ennen pakastamista. Lisään vaan hieman liivatettä täytteeseen. Sulattaminen kannattaa tehdä hitaasti jääkaapissa. Paljon kätevämpää tehdä samalla sotkukerralla useampi kakku koristelia vailla valmiiksi pakkaseen.

Vierailija
8/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ennen pakastamista. Minä myös täytän kakut valmiiksi ennen pakastamista. Lisään vaan hieman liivatettä täytteeseen. Sulattaminen kannattaa tehdä hitaasti jääkaapissa. Paljon kätevämpää tehdä samalla sotkukerralla useampi kakku koristelia vailla valmiiksi pakkaseen.

Jos ei aloitus ollut provo, niin tämä viimeistään. Hyi hitto kukaan mitään liivatteita kakkuihin laita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt en kyllä ymmärrä miksei pohjaa voi tehdä lähempänä juhlia? Tekemiseen menee aikaa muutama minuutti. 

Vierailija
10/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yöök kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ennen pakastamista. Minä myös täytän kakut valmiiksi ennen pakastamista. Lisään vaan hieman liivatettä täytteeseen. Sulattaminen kannattaa tehdä hitaasti jääkaapissa. Paljon kätevämpää tehdä samalla sotkukerralla useampi kakku koristelia vailla valmiiksi pakkaseen.

Jos ei aloitus ollut provo, niin tämä viimeistään. Hyi hitto kukaan mitään liivatteita kakkuihin laita.

Liivate ei maistu millekkään ja millä luulet että esim juustokakkuja tehdään. Juuri tälla tavalla saa kunnolla kostutettuja täytekakkuja, ei ole mitään kamalampaa kun kuivaksi jääneitä kakkuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tukehdun jätskiin kun nauran tälle aloitukselle ja vastauksille niin. 😂

Vierailija
12/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Yöök kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ennen pakastamista. Minä myös täytän kakut valmiiksi ennen pakastamista. Lisään vaan hieman liivatettä täytteeseen. Sulattaminen kannattaa tehdä hitaasti jääkaapissa. Paljon kätevämpää tehdä samalla sotkukerralla useampi kakku koristelia vailla valmiiksi pakkaseen.

Jos ei aloitus ollut provo, niin tämä viimeistään. Hyi hitto kukaan mitään liivatteita kakkuihin laita.

Liivate ei maistu millekkään ja millä luulet että esim juustokakkuja tehdään. Juuri tälla tavalla saa kunnolla kostutettuja täytekakkuja, ei ole mitään kamalampaa kun kuivaksi jääneitä kakkuja.

Juustokakkuja ei tehdä liivatteella. Jotain moussekakkuja ehkä, jos on sen verran mielikuvitukseton ettei muuta keksi käyttää. Syy miksi yleensä jätän sellaiset kahvipöydässä rauhaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos asiallisille vastaajille.

Miksi tämä provo olisi..

Ap

Vierailija
14/15 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksei voi tehdä pohjia edellisenä päivänä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
13.02.2024 |
Näytä aiemmat lainaukset

Luin otsikon, että "kakan koostumus ennen vai jälkeen pakastamisen".

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä viisi