Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksei koulun keittäjillä ole mitään tasokriteereitä

Vierailija
12.06.2016 |

Ovat onnistuneet pilaamaan melkein kaikki ruuat. Itse en siihen pystyisi. Ihmettelen vain, että millä työpaikalla voisi jatkaa epäonnistumisesta seuraavaan, ilman että tulisi mitään noottia ..

Sinkkumies

Kommentit (33)

Vierailija
1/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

olet koulun keittäjän ex?

Vierailija
2/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

olet koulun keittäjän ex?

No miten sen nyt ottaa, jos niiden pieleen menneitä pöperöitä on joutunut syömään kymmeniä vuosia. Asia on sikäli ex, että kohta lähtee itse tehdyt souvlakit uuniin.

Sinkkumies

Vierailija
4/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika tarkkaan määritelty ohjeet mitä pitää tehdä, paljonko mitäkin laitetaan ja ylimääräisiä aineita ei lisäillä. Joten ei kannata syyttää keittäjiä. T. Keittäjä

Vierailija
5/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Kummallista, kun välillä on pinaattiletutkin osattu pilata ja välillä ovat ok. Olisiko niin, että osa keittäjistä osaa maistaa aivan itse niitä tuotoksia ja maustaa ne sen mukaan?

Vierailija
6/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan vaan, että jokainen Jani-Petteri voisi allergioineen ja nirsoiluineen niitä syödä. Jos ruoassa ei ole mitään niin vähemmän riskiä, että joku on allerginen tai ällöää jotain raaka-ainetta tai maustetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Miksi koulun keittäjä ei osaa edes makarooneja keittää? Pakkoko ne on vetää aina liisteriksi? Kyse on taidon puutteesta, ei mistään resepteistä.

Vierailija
8/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika tarkkaan määritelty ohjeet mitä pitää tehdä, paljonko mitäkin laitetaan ja ylimääräisiä aineita ei lisäillä. Joten ei kannata syyttää keittäjiä. T. Keittäjä

Jos meillä ei homma toimi töissä, niin marssin pomon puheille, että ohjeet ovat pielessä ..

Sinkkumies

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ihan vaan, että jokainen Jani-Petteri voisi allergioineen ja nirsoiluineen niitä syödä. Jos ruoassa ei ole mitään niin vähemmän riskiä, että joku on allerginen tai ällöää jotain raaka-ainetta tai maustetta.

Tuo on niin heikko argumentti, että pitäisikö työmaaruokaloissakin laittaa ruokaa missä ei ole mitään makua, ettei vaan kukaan Reiska pahastu?

Sinkkumies

Vierailija
10/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Kummallista, kun välillä on pinaattiletutkin osattu pilata ja välillä ovat ok. Olisiko niin, että osa keittäjistä osaa maistaa aivan itse niitä tuotoksia ja maustaa ne sen mukaan?

Kuule, sellaista koulun keittiötä ei taida enää tässä maassa olla, jossa pinaattiletut tehdään alusta saakka itse. Kyllä ne ovat Saaroisten tai Atrian ei eineksiä, jotka vaan lämmitetään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Kummallista, kun välillä on pinaattiletutkin osattu pilata ja välillä ovat ok. Olisiko niin, että osa keittäjistä osaa maistaa aivan itse niitä tuotoksia ja maustaa ne sen mukaan?

Kuule, sellaista koulun keittiötä ei taida enää tässä maassa olla, jossa pinaattiletut tehdään alusta saakka itse. Kyllä ne ovat Saaroisten tai Atrian ei eineksiä, jotka vaan lämmitetään.

Ok, no omat muistot ovatkin kymmenien vuosien takaa. Voi olla näin, mutta ei tuo tilanne kauheasti parantunut ole kymmenissä vuosissa, mitä artikkeleita asiasta lukee. Ihmettelen miten joillain työpaikoilla voidaan jatkaa samaa pieleen menemistä kymmeniä vuosia.

Sinkkumies

Vierailija
12/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan vaan, että jokainen Jani-Petteri voisi allergioineen ja nirsoiluineen niitä syödä. Jos ruoassa ei ole mitään niin vähemmän riskiä, että joku on allerginen tai ällöää jotain raaka-ainetta tai maustetta.

Tuo on niin heikko argumentti, että pitäisikö työmaaruokaloissakin laittaa ruokaa missä ei ole mitään makua, ettei vaan kukaan Reiska pahastu?

Sinkkumies

Juuri niin työmaaruokaloissa myös tehdään. Monissa ruoissa olisi enemmän makua, jos ei tosiaan pitäisi ajatella ketään syöjää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Miksi koulun keittäjä ei osaa edes makarooneja keittää? Pakkoko ne on vetää aina liisteriksi? Kyse on taidon puutteesta, ei mistään resepteistä.

Jos tarkoitat liisterillä että jämähtää jäähtyessään niin sitä ei voi mitenkään estää kun aikaa kuluu keittämisestä.

Vierailija
14/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Miksi koulun keittäjä ei osaa edes makarooneja keittää? Pakkoko ne on vetää aina liisteriksi? Kyse on taidon puutteesta, ei mistään resepteistä.

Jos tarkoitat liisterillä että jämähtää jäähtyessään niin sitä ei voi mitenkään estää kun aikaa kuluu keittämisestä.

Niin, sen takia esim. ravintolassa siihen astiaan jätetään nestettä.

Sinkkumies

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi kuule kun me tehdään vaan niinkuin sanotaan. Reseptit ym tulee valmiina. Ei siinä paljon mielipiteitä kysellä. Maustaakaan ei saa kuin niinkuin reseptissä lukee.

Mistä helvetistä ne valmiit reseptit oikein sitten tulevat? Tupsahtavatko ne vaan mystisesti jostain? Mitä seuraa, jos käyttää järkeä ja tekee jonkin asian toisin?

Vierailija
16/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Ihan vaan, että jokainen Jani-Petteri voisi allergioineen ja nirsoiluineen niitä syödä. Jos ruoassa ei ole mitään niin vähemmän riskiä, että joku on allerginen tai ällöää jotain raaka-ainetta tai maustetta.

Tuo on niin heikko argumentti, että pitäisikö työmaaruokaloissakin laittaa ruokaa missä ei ole mitään makua, ettei vaan kukaan Reiska pahastu?

Sinkkumies

Juuri niin työmaaruokaloissa myös tehdään. Monissa ruoissa olisi enemmän makua, jos ei tosiaan pitäisi ajatella ketään syöjää.

Ehkäpä meidän työmaaruokalassa on sitten töissä omilla aivoilla ajattelevia ihmisiä, koska makua on.

Vierailija
17/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika tarkkaan määritelty ohjeet mitä pitää tehdä, paljonko mitäkin laitetaan ja ylimääräisiä aineita ei lisäillä. Joten ei kannata syyttää keittäjiä. T. Keittäjä

Oletteko te aivottomia pässejä, vai mistä syystä ette voi soveltaa annettuja reseptejä sellaisiksi, että ruoasta saisi syömäkelpoista?

Vierailija
18/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuule sinkkumies, etkö ymmärrä, että työpaikkaruokaloissa on huomattavasti isompi budjetti tehdä ruokaa. Kouluruoka joudutaan tekemään varsin pienillä roposilla.

Vierailija
19/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Aika tarkkaan määritelty ohjeet mitä pitää tehdä, paljonko mitäkin laitetaan ja ylimääräisiä aineita ei lisäillä. Joten ei kannata syyttää keittäjiä. T. Keittäjä

Oletteko te aivottomia pässejä, vai mistä syystä ette voi soveltaa annettuja reseptejä sellaisiksi, että ruoasta saisi syömäkelpoista?

Kerran minäkin rikoin sääntöjä töissä, koska säännöt olivat pielessä. Mutta vain kerran ;)

Sinkkumies

Vierailija
20/33 |
12.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuule sinkkumies, etkö ymmärrä, että työpaikkaruokaloissa on huomattavasti isompi budjetti tehdä ruokaa. Kouluruoka joudutaan tekemään varsin pienillä roposilla.

Ei ole varaa mausteisiin? 

Arvasin, että joku tämän kortin kaivaa, no vastataanpa. Kyse oli laatutason heilahteluista, eli ilmeisesti jotkut keittäjät omaavat ammattiylpeyttä tekeleilleen.

Sinkkumies

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän seitsemän