Vierailija

Saisko mielipiteitä, tavoitteena meillä leppoisaa löhöilyä, merta ja uintia. Budjetin rajoissa kreetalla perus huoneistohotelli jossa uima-allas eikä juuri muuta hienouksia. Samalla hintaa bulgariassa pääsis isompaan 'resorttiin' jossa monipuolisemmin lastenaltaita ja ilm jotain liukumäkiä tms. Lapset kouluiän kynnyksellä. En osaa päättää!
Lähinnä tuosta bulgariasta kokemuksia, onko siellä likaista, onko meri kirkasvetiben ja uimakelpoinen jne.

Kommentit (9)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Kreikkalaisen tunnelman ystävänä valitsisin noista ehdottomasti Kreetan, mutta lasten kanssa kannattaisi valita joko Kreetan etelärannikko tai länsiosa josta pääsee Elafonissin "laguunirannalle" retkelle. Kreetan pohjoisrannikolla aallokko on usein niin kovaa että lasten on vaikea uida.

Vierailija

Bulgaria on tosiaan aivan kamala paikka. Sinne menee 15-vuotiaat dokaamaan ja basso jumputtaa aamukuuteen oli hotelleja lähellä tai ei. Ruokamyrkytys on myös taattu, mutta suoliston voi tietysti desinfioida vodkalla. Meidän mukamas viiden tähden hotellin roskiksilla kävi romanilapset aterioimassa iltaisin ja turistit saivat ratsastaa selkeästi ontuvilla hevosilla. Kerran näin, kun karhua talutettiin Kukkaiskadulla nenärenkaasta. Onko tuollaisessa paikassa eettistä ja turvallista lomailla? Oma virhe, kun tuli mentyä.

Vierailija

En miekään menis Bulgariaan, en yksin, enkä lasten kanssa. Mielikuvissani,  ja varmaan se on sitä todellisuudessakin, pidän sitä biletysmestana. Kreikassa on kivaa ja hyvää ruokaa. Kyllä menisin sinne. En ole saanut sieltä ruokamyrkytyksiä, mutta tiiän monta ketkä olleet Bulgariassa, ovat saaneet pitkällisen salmonellan!

Vierailija

Bulgariassa saa parempaa ruokaa. Kreikkalaisten kaikki ruuat ylimainostettuja. 

Nekin siedettävät on varastettu turkkilaisilta.

Sinkkumies

Vierailija

Joku tuossa aiemmin suositteli Kreetan etelä/länsirannikkoa, sitä suosittelisin itsekin. Hanian ympäristö (Agia Maria, Platanias jne) on todella ruuhkainen, pienten lasten kanssa on ikävä liikkua koska jalkakäytävät on kapeita ja vieressä suhaa autoja pääväylää pitkin jatkuvalla syötöllä. Kylätunnelma puuttuu kokonaan, käytännössä kaikki lomakylät rakennettu sen yhden pääväylän ympärille eikä pikkukujia juuri ole. Toki palveluita on paljon, esim. minigolfratoja joka kadunkulmassa. Jos kuitenkin päädytte tuonne (tarjontaa on paljon) niin suosittelen autoa vuokralle pariksi päiväksi ja retki vuoriston läpi etelään Elafonissiin.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat