Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Niin

Kommentit (3)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Taitaa olla ainoastaan toi Nanso.

Oli muutenkin jotenkin surkea esitys... Siis onhan se valtava hehtaarihalli, mutta se on, niin, Prisma.

Esim. lastenvaateosasto on melko iso, mutta pelkkää sitä Prisma-rätti- Ciraf, House jne. kamaa. Mutta toisaalta tiedossa on, että se kama tässä kaupungissa myy, eli tarjonta tietenkin kysynnän mukaan. Eihän täällä pärjää mikään parempi liike.

En jaksanut kiertää ihan koko hehtohallia, mutta esim. lasten urheiluvaatteet puuttuvat käytännössä kokonaan. Lastenosastolla oli pojille yksi malli Puman verkkareita, kaikki muu oli sitä Prisman laatua. Lenkkareita oli pitkä hyllyllinen, mutta kaikissa pienet koot joko loppu tai ei ole ollutkaan. Ja jälleen merkkivalikoima niin, että pari mallia Asicsia, Reebokia ja loppu sitä bulkkia. Aikuisille oli esim. Vansin tennareita, lapsille sitten House collection.

Olin nyt tällä kertaa etsimässä urheiluvarusteita, eli otanta tämä.

Ruokapuoli on hyvä, mutta jossain mainostettiin suureellisesti "salaattimaailmaa". ou jee, tämä oli sellainen onnettoman pikkuinen tiski, josta saa koota salaatin ja maksetaan kilohinnan mukaan. Lähi K-kaupassa on ollut pari vuotta vastaava, mutta kaksi kertaa isompi.

Mutta eikös siihen olla rakentamassa jo jotain tosita hehtohallia? Tosin Prismoissahan on täällä vähemmän noita vaatekauppoja muutenkin, välttävät turhaa kilpailua niiden omien rättiensä kanssa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla