Vierailija

Miten voi olla, että terveyskeskuksesta ei vaan saa aikoja. Päivä toisensa jälkeen ajanvarauksessa jaetaan ei oota. Vain akuutit saa aikoja. Nyt ties monennella puhelulla sain säälistä puhelinajan 16.6. aikaan, johon ei kuulemma olisi saanut edes antaa aikoja. Kuinka tämä tilanne voi olla näin huono!? Kesä vasta tulossa...

Kelpaakohan yksityisen lääkärin kirjoittama lähete julkisella puolella? Jos ei tarvitsisi maksaa kuin yksi kerta yksityisellä ja sillä lähetteellä pääsisi julkiselle tutkimuksiin.

Kommentit (5)

Vierailija

Yksityisen lähete kelpaa kyllä julkisen puolen erikoissairaanhoidossa. Labraankin pääsee julkiselle puolelle myös yksityisen kautta, mutta tällöin joutuu niistä labrakokeista maksamaan.

Vierailija

Yksityinen lääkäri voi kirjoittaa lähetteen julkiselle puolelle, erikoissairaanhoitoon siis. Toki silloinkin joudut odottamaan sitä aikaa kuten muutkin, mutta ainakin olet jonossa. Jotkut lääkärit, jotka lähettävät yksityiseltä julkiselle ja ottavat sitten itse sinut uudelleen vastaan julkisella, voivat harrastaa jonkinnäköistä vilunkipeliä ja saada sinut jonon ohi.. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Jonon ohi ei kyllä pääse, vaikka kuinka sama lääkäri ottaisi vastaan sekä yksityisellä että julkisella. Jonon ohittavat hoitotakuun ja pisteytyksen perusteella akuutit ja kiireellistä hoitoa vaativat caset.

Vierailija

Yksityinen voi kirjoittaa lähetteen erikoissairaanhoidon toimenpiteisiin.
Itse odotan pääsyä naistenpolille kohdusta löytyneiden kasvainten koepalan ottoon.
Tässä kuussa tulee puoli vuotta täyteen, täytyy alkaa kaivelemaan potilasasiamiehen numeroa. Hoitotakuu on 6kk.

Vierailija

Kai se pitää sitten mennä yksityiselle. Mutta eihän tän kuuluisi mennä näin! Ulkomaiset sijoittajat tässä vaan tekee rahaa...

ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla