Vierailija

Sain juuri sähköpostiviestin, joka referoituna meni suurin piirtein näin: koska sinä olet kolmen lapsen äiti ja veljeni vaimo, olisin iloinen jos voisit ottaa huolettavaksesi juhlien lapsivieraat, kiitos <3

Puran kiukkuni nyt tähän, ennen kuin vastaan morsiamelle mitään. Viime vuoden keväällä sain vastaavan tyylisen viestin, mutta sillä kertaa valokuvaamaan häitä! Pitkällisen selittämisen jälkeen se hääpari ymmärsi miksi kannattaa maksaa ammattilaiselle eikä pyytää sukulaiselta sellaista pientä palvelusta kuin koko häiden kuvaaminen alusta loppuun. Tämä morsian on varmasti kinkkisempi tapaus, joten selitän myös kaikille teille jotka harkitsette tai olette jopa päättäneet toisten puolesta mitä palveluksia he juhlissanne suorittavat, että:

Palkatkaa siihen hommaan ammattilainen! Älkää pilatko toisten päivää nakittamalla tehtäviä keittiövuoroista valokuvaamiseen ja ties mihin. Se on nimittäin äärettömän ärsyttävää.

Kommentit (6)

Vierailija

Nyt sitten vain puuhanurkkaan miettimään.. kannattaa panostaa sitten niihin väreihin, etteivät lapset sotke itseään niillä ja vielä parasta kostyymiään..ikävää jos on sinisiä kädenjälkiä jokaisen mekossa.

Satuja on sitten ihan turha yrittää lukea, koska sokerihumalassa riehuvat pikkuiset eivät niihin jaksa keskittyä. 

Hauskoja häitä..vain..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No huhhuh... mitähän tuohon edes voisi vastata. Jotenkin niin röyhkeä pyyntö, että en tiedä pystyisinkö itse ihan vaan asiallisesti kieltäytymään kunniasta.

Vierailija

Eihän pieniä ole tarhassakaan kuin 4/aikuinen...joten riittänee että hoidat omat lapsesi. Ja miksei tuo pyytänyt veljeään...3 lapsen isää?

Vierailija

En ole vielä kertonut veljellesi, mutta avioeropaperit on jätetty postiin eilen. En enää kesällä ole veljesi vaimo (enkä täten pätevä piiaksi häihisi).

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla