Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En tarkoita, että olisi siis sinusta fantasioinut vaan olisi ylipäätään kotona viimeiseksi masturboinut ennen kuin lähtee töihin. Mitä ajattelisit jos näin tekisi esim. kirjastontäti, opettaja, hieroja, gynekologi?

Sivut

Kommentit (33)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No ei olisi ällöttävää. Samoin kuin ei sekään että olisi harrastanut kumppanin kanssa seksiä ennen töihin lähtöä. Ihan luonnollinen asia.

Jos nyt luonnolliset asiat niin ällöttää jotain, niin entä sitten paskalla istuminen? Jos alat miettiä sitä psykologia istumassa irvistellen ja ähisten aamupaskalla, niin ei sekään niin hehkeä ajatus ole, mutta sellaista ihmisen elämä on, että niin paskominen kuin seksikin siihen kuuluvat eikä niitä  ole niin kauheasti tapana ajatella arkikohtaamisissa.

ouböibg

Aatelkaa, voitaisiin tehdä kansalaisaloite, että kaikkilla on velvoitus ilmoittaa tuorein runkkauskertansa. LED-näytöt jokaiselle otsaan istutettuna. Ja siinä lukisi vaikka "Runkkasin viimeksi 27 min sitten".

Olisi tasa-arvoista kaikille, ei tarttisi tätä asiaa miettiä, niinkuin nyt jatkuvasti kaikki tekee. Ja sitten meni lekuriin, kauppaan tai minne vaan asia olisi heti selkeä.

Vierailija

Mä joskus ovulaation aikaan joudun käymään vessassa kesken työpäivänkin runkkaamassa, koska muuten panetus estää keskittymästä työhön. Että mun asiakas voi olla tekemisissä ihmisen kanssa, joka on runkannut esim. 5 minuuttia sitten :D

Vierailija

Kai se mukavampi tapaamisenkin kannalta, että toinen osapuoli (oli se sitten hieroja, psykologi, lääkäri tai vaikka lakimies) on tarpeensa ennen tapaamista tyydyttänyt, niin voi tapaamisen aikana keskittyä vain töihin, kun ajatukset ei harhaile muualla. En kyllä erityisemmin haluaisi asiasta tietää, mutta ajatuksen tasolla ei haittaa, vaikka olisi jotain itsekseen puuhaillut. Mutta miksi Juri masturbointi? Ja haittaako näitä ihmisiä, joita masturbointi haittaa, myös se, että psykologi olisi harrastanut seksiä juuri ennen tapaamista?

Vierailija

Mietitkö sitäkin,kuinka moni hautajaisiin osallistuvista läheisistä,sukulaisista,ystävistä tuttavista ja muista hautajaisvieraista on juuri ennen siunauskappeliin tuloaan,esim. puoli tuntia ennen matkaan sinne suuntaan lähtöään  istunutkin pöntöllä tarpeillaan ennen pukeutumistaan ?

Ehdottoman varma voit näet  olla vain siitä ,että se jota siellä sitten kannetaan ei takuuvarmasti ole istunut...

Vierailija

Kuvittelen tilanteen. Vahva sillinhaju, visvainen käsi, punaiset poskat, repsottava asu, suttuinen meikki ja hapsottava tukka, huohottava hengitys, sekava puhe, horjuva käynti. ;-)

Vierailija

Masturboiminen ei haittaa kyllä minua, mutta esim. mainittu vessassa käyminen, tai syöminen kyllä. Tuollaiset asiat on syytä hoittaa yöllä kotona väh. 5 tuntia ennemmin kun tapaa muita ihmisiä. Kerran jouduin soittamaan itselleni saikkua, koska olin aamulla joutunut käymään WC:ssä, ja työvuoro olisi alkanut 2h päästä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kuvittelen tilanteen. Vahva sillinhaju, visvainen käsi, punaiset poskat, repsottava asu, suttuinen meikki ja hapsottava tukka, huohottava hengitys, sekava puhe, horjuva käynti. ;-)

No niin, nyt lähtikin sitten kuvittelusi vauhtiin kun mielikuvitus astui peliin (...vai 'pelilleKÖ' peräti?)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla