Mikä on jännämies?

Vierailija

^

Kommentit (11)

Vierailija

Jännämies= sellainen, jota ennen kutsuttiin pahikseksi, kundi, johon kiltit teinitytöt hurmaantuu, koska se edustaa kaikkea jännää.

Ja kaikki yli 25-vuotiaat naiset onnittelevat itseään, etteivät haksahtaneet 'kapinavuosinaan' jännämieheen. Jotkut onnettomat nämäkin jännikset on korjannut pois kuleksimasta. Huh.

Vierailija

Jännämiesten kunkku on Charles Manson (psykopaatti, joka manipuloi nuoria tappamaan ihmisiä). Tästä tehtiin aikoinaan USA:ssa tutkimuskin, että ketkä nuorista haksahti Mansonin karismaan ja oppeihin. 

Ne haksahtaneet olivat keskiluokasta. Ylä- ja alaluokkaisia ei kiinnostanut. Siiiiiiiis aatella, amerikan wt:tä ei Manson (tuolloin) kiinnostanut!

Eikä siinä vielä kaikki. Myös keskiluokan sisällä huomattiin eroja. Työväenluokkaiset nuoret eivät Mansonista paljon perustaneet: he näkivät esityksen läpi, Mansonissa ei ollut mitään 'jännää', he näkivät vain narkkarin ja taparikollisen ja wanna-been, feikkihipin. Miksi? Työväenluokkaiset nuoret eivät olleet viettäneet niin suojattua lapsuutta kuin muu keskiluokka - he olivat nähneet narkkareita, vankilavenkuloita, juoppoja, he olivat nähneet aitoja hippejä, heillä oli tarkka vaisto erottaa feikki ja wanna-be todellisesta talengista (katu-uskottavuus). Mansonin rasistiset uhkakuvat ja rotuhygieniset saarnat eivät myöskään uponneen duunariperheiden nuoriin, luultavasti siksi, että he oikeasti olivat eläneet monikulttuurisessa ympäristössä ja he tunsivat esim. mustia ja latinoja henkilökohtaisesti.

Mansoniin, tuohon jännämieheen, hurahti ylemmän keskiluokan tynnyrissä kasvaneet, suojeltua elämää viettäneet, kiltit perhetyttöset. Heistä Manson oli niin jännä että, mystinen, seksikäs, vaarallinen, kapinallinen ja samalla viisas. Muun rotuisia tyyppejä nämä nuoret ei oikeasti olleet kohdanneet, he asuivat täysin valkoisilla alueilla. Kaikki, mitä he tiesivät muista roduista (tai ylipäänsä mistään muustakaan), oli välillistä, ei itse koettua. Mut Manson oli kokenut kaeeeken heidän puolestaan ja  trendikäskin se oli ku se oli niinku silleen hippi tai siis ainakin melkein tai ainakain siis jotain sinne päin, ja siis oikeestihan se on taiteilija, tehny biisejäki, mut sitä ei vain ymmärretä ja niin se on silleen ollu ihan vankillassaki ja vaiks mitä.

Jännä jännämies oli Manson.

172 cm
Seuraa 
Liittynyt6.4.2016

Jännämies on tyhmä alfa.

Statusmies on älykäs alfa.

Jännämiehelle on tarjolla enemmän naisia kuin kilttimiehelle.

Statusmiehelle on tarjolla enemmän naisia kuin jännämiehelle.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat