Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

En käsitä, miten pihalla osa ihmisistä on todellisuudesta.

Kommentit (8)

Vierailija

Saatana on käynyt piilottamassa oikeasti vuonna 2007 laaditun Kama Sutran menneisyyteen yhdessä dinosaurusten luiden ja muiden yli 6000 vuotta vanhaan maapalloon viittaavien juttujen kanssa.

Vierailija

Ei "liiku" vaan yksi tai muutama kirjoittaja tuollaista väitettä yrittää esittää. Anonyymipalstalla ilman tunnuksia on yhden helppo olla monipersoona...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ennen intternettiä oli vain lähetyssaarnaajaa pimeässä.

Eikä sillä ollut nimeä, kukaan mistään lähetyssaarnaajista tiennyt, mies vaan murahti että "eikös myö saunan jäläkeen, no tiiäthän, eikö ois taas aika".

Vierailija

Äänestän JAA mäntäakrobatian puolesta, mutta sitten on myös näitä, jotka paukuttavat takaapäin korkeassa slaavikyykyssä tai asemoivat reverse cowgirlin mahdollisimman epäergonomisesti. Näitä kameraan komeita asentoja, joista on tosielämässä vain yksi ilo: tunnistaa, milloin on saanut haaviinsa todellisen käsityön ammattilaisen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Joo ennen nykyajan pornoteollisuutta ei tiedetty asennoista mitään.

http://breakawaybackpacker.com/2012/04/the-sex-temples-of-khajuharo-in-p...

https://en.wikipedia.org/wiki/Khajuraho_Group_of_Monuments

Toi oli hyvä vaikkakin vain noin 1000 vuotta vanha. Khajuharon alueen temppelit näyttää tulleen rakennetuksi vuosien 885 ja 1195 välisenä aikana. Veistoksista joka kymmenes on eroottinen.

Minusta ainakin tuntuu että ruuan levittäminen iholle oli joku 90-luvun juttu. Sen aikaisissa elokuvissa esitellään eroottisena erilaisten herkkutahnojen nuoleminen toisen ihmisen päältä. Eipä ole näkynyt merkkejä siitä sen jälkeen enkä ole koskaan kuullut jonkun tehneen niin oikeassa elämässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla