Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

vaikka ylioppilaan äiti Vappuna sanoi, että teidätkin on kutsuttu. Kutsu tulee myöhemmin. Kuinka kauan on soveliasta odottaa kutsua tässä tapauksessa?

Mietin vaan, että onko nyt sopiva aika suunnitella muuta tekemistä ja unohtaa nuo lakkiaiset? Kyseinen päivä on vilkas, että ravintoloihinkin pitäisi jo tehdä varauksia. Taidan olla siihenkin jo auttamattoman myöhässä.

Enkä lähde kyselemään kutsun perään, sehän olisi itsensä tyrkyttämistä. Meille on se ja sama osallistutaanko sinne. Mielellään osallistutaan tai tehdään jotain muuta. Maailma ei kaadu suuntaan ei toiseen. On suht lähellä ja lapsetkin siellä käyvät mielellään, kun on lapsuuden ystävästä kyse.

Aloitus on heille, jotka tulevat alueilta, joissa juhliin kutsutaan.

Kommentit (5)

Vierailija

Tänään vasta on tullut tieto onko päässyt ylioppilaaksi, aivan luonnollista ettei kutsua ole vielä kuulunut jos jokin aine on vaikka mennyt heikommin.

Vierailija

1. Ei päässyt kokeista läpi

2. Äiti kutsui teidät kysymättä ylioppilaalta, ylioppilas haluaa pitää esim. pienet ja intiimit juhlat joihin tulee vain läheiset

3. Laittavat kutsut postiin vasta nyt, kun tulokset tulivat. Eli joku aine hilkulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tää perhe ei ikinä pidä pieniä juhlia. Ja tuo äiti puhu, että jos matikka ei mene nyt läpi, niin juhlat on anyway. Pitopalvelut yms on hankittu. Sitten aloitetaan kesäkausi komeesti.

Kiitos vastanneille.

Mä odottelen sitten vielä. :D Muistelen saaneni edellisinä vuosina kutsut jo kuukautta aikaisemmin, enkä omaa aikaa muista.

AP

Vierailija

No tee ravintolavaraus varmuuden vuoksi jos sille ravintolaan on pakko juuri sinä lauantaina päästä, mutta ylioppilaskokeiden tulokset tulivat tosiaan vasta tänään, eli monet keillä oli pakollisissa aineissa epävarma tulos lähettää kutsut vasta tänään/huomenna.

Vierailija

Ylioppilasjuhliin voi etiketin mukaan mennä kuka vain sukulainen, ystävä tai tuttava onnittelukäynnille. Monet kutsuu julkisesti sanomalehden ilmoituksessa. Jotta varmasti olisi tulijoita.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla