Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ongelma kai tämäkin. Näkönikään ei ole mikään niin huipputarkka, että varman päälle osaisin sieltä kaukaa polskiessani vartioida omaa vilttiäni, tai jos vaikka näenkin, niin ei siinä kauan mene kun joku käy laukulla ja ottaa.

Sivut

Kommentit (64)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Osta vedenkestävä pussukka tai etsi joku luotettavan näköinen tyyppi/porukka, jota voit pyytää vahtimaan kamojasi. Esim. lapsiperhe tai kiltin näköinen pariskunta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hommaa sellainen vesitiivis kännykkäpussi.

Osaisitko vinkata missä sellaisia myydään? Mieluiten ihan perus kaupasta, ei nettikaupasta.

ap

Vierailija

Ei sitä nykyään uskallakaan. Sama on fillarin kanssa. Kun pyörä maksaa reilu tonnin, ei uskalla käydä missään kun itä-eurooppalaiset varasliigat kiertelevät pakun kanssa noita pyöriä etsimässä. Lähtevät heti niiden mukaan.

Kunpa Suomi olisi yhtä turvallinen kuin ennen. Kaiholla muistelen aikaa kun laukun pystyi vielä jättämään maahan ilman pelkoa, että Bulgaarian romanit olisivat varastavat sen.

Vierailija

a) jätä luuri kotiin
b ) hanki mahd. halpa perusluuri, jonka otat uimamukaan (SIM-kortti vielä erilliseen paikkaan, jos joku haluaisikin pölliä luurin)
c) kaiva kallis puhelin muovirasiassa hiekkaan pyyhkeen alle, jätä hieman näkyville vanha/halpa paskaluuri ilman SIMiä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Piilota lähimaastoon

Niin, tuskin kukaan sitä mitenkään omituisena käytöksenä pitää, kun käyn kuokan kanssa siinä rantakaistaleen takana olevassa ohkaisessa männikössä vähän penkomassa. Sitten vain vihellellen takaisin ja eikun uimaan. :) ap

Vierailija

Suomessa ollaan tässäkin asiassa jälkijunassa muihin maihin verrattuna. Ulkomailla suosituissa rantakohteissa on lukollisia säilytyslokeroita tai säilytyskaappeja, joihin voi omat tavaransa laittaa.

Vierailija

Samaa ongelmaa olen miettinyt parin vuoden ajan, kun olen käynyt uimassa. Itse teen niin, että en ota edes puhelinta mukaan rannalle. Uintireissuun menee vain tunti, jos ei jää ottamaan aurinkoa ja sen ajan voi olla ilman puhelinta. Samoin jätän rahat kotiin. Siis pelkästään avaimet ja vaihtovaatteet mukaan. Silti pelottaa, että joku vie ne luullessaan, että kassissa on jotain arvokastakin. Ei paljon lohduta ajatella  varmaan ilmettä, kun kassista paljastuu likaiset pikkarit ja sukat, koska silloinhan sitä on rannalla pelkissä uikkareissa ilman edes puhelinta, jolla soittaisi apua.

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla