Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ihmiset eivät ymmärrä 4-oluen vapauttamisen pointtia.

Vierailija
19.05.2016 |

Pointti on siinä, että promillerajaa ei tarvitsisi tuijottaa. Nyt laatuoluita ei kauppaan voida ottaa kun ne menevät laimentaessa pilalle. Nyt laimentamista ei tarvitse tehdä ja valikoima sekä laimennettujen oluiden maku paranee.

Toivotaan että tämä tuo meille parempaa alkoholikuttuuria.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, musta se promilleraja voisi olla vieläkin korkeampi. Jotkut erikoisoluet ovat jopa 8-prosenttisia, tuo 5 jotain -valikoima ei vielä tuo kaikkia erikoisoluita ja -siidereitä, joita saa vain baareista tai alkosta.

 Ja itsekin haluaisin juuri niitä erikoisoluita ja -siidereitä valikoimaan mutta taitaa lopulta mennä asiat niin, että lähinnä se perusnelosolut on sitä, mitä sitten kauppoihin tulee ja alkoholistit on tyytyväisiä.:/

Vierailija
2/6 |
19.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No, musta se promilleraja voisi olla vieläkin korkeampi. Jotkut erikoisoluet ovat jopa 8-prosenttisia, tuo 5 jotain -valikoima ei vielä tuo kaikkia erikoisoluita ja -siidereitä, joita saa vain baareista tai alkosta.

 Ja itsekin haluaisin juuri niitä erikoisoluita ja -siidereitä valikoimaan mutta taitaa lopulta mennä asiat niin, että lähinnä se perusnelosolut on sitä, mitä sitten kauppoihin tulee ja alkoholistit on tyytyväisiä.:/

Näinhän se on, tuo 0.7% rajan nosta ei muuta vielä mitään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Viinit kun vielä sais kauppaan.

1. Ravintolat saavat alkaa myydä enintään 5,5-prosenttisia alkoholijuomia ulos.

2. Nelosoluet (5,5 %) tulevat ruokakauppoihin.

3. Myös vahvoja lonkeroita saa jatkossa myydä ruokakaupoissa.

4. Pienpanimot saavat myydä vahvempia tuotteitaan ulos.

5. Alkot saavat olla auki klo 21 asti nykyisen klo 20 sijaan.

6. Erillisistä jatkoaikaluvista luovutaan, joten kaikki anniskeluravintolat saavat tarjoilla alkoholia klo 4:ään asti.

7. Ravintoloiden erilliset A- ja B-oikeudet poistuvat.

8. Festivaalien "olutkarsinat" poistuvat, kun anniskelualueiden sääntely kevenee.

9. Oluen ja viinin kotivalmistuksen raaka-ainerajoitukset poistuvat ja valmistus käymisteitse on sallittu ilman muita ehtoja.

10. 16-vuotta täyttäneet saavat anniskella alkoholia vuorovastaavan valvonnassa.

11. Alkoholin mainontaa vapautetaan mm. valmistajien ja tukkumyyjien tuoteluettelot voidaan esitellä painettuina tai verkossa ja happy hour -mainonta vapautuu.

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/mika-kaikki-uuden-alkoholil…

Vierailija
4/6 |
20.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

hyvä, mutta riittämätön uudistus.

Vierailija
5/6 |
20.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä uudistus, joka tuo mukanaan sopivaa karsintaa väestöstä. 

Vierailija
6/6 |
20.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

10000 suomalaisreppanaa makaa äitin elättinä kotona ja juo III-kaljaa.

Välillä hakkaa äitiään, että saa rahaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä seitsemän yksi