Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ostin parsaa

Vierailija
14.05.2016 |

Siis tankoparsaa. Mitä tekisin siitä? Näytti hyvältä ja pidän parsasta, mutta hetken mielijohteesta ajattelematta yhtään mitä tekisin. Mulla on myös parsakaalia, kukkakaalia, porkkanoita, sipulia, tomaattia, mausteita ja vaikka mitä muutakin. Olisiko parsa hyvää kotitekoisen pizzan päällä ja mikä sopisi kaveriksi? On myös ananasta ja kinkkua ainakin.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
14.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Googlaa parsapiirakka tai parsapizza.

Vierailija
2/6 |
14.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuullota pannulla kevyesti ja syö. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
14.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset
Vierailija
4/6 |
14.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun on tehnyt mieli koko kevään parsarisottoa.

Mutta onnistuin tuhoamaan omat parsat ja nuo ulkomailta tuodut nahistuneet eivät kyllä samaa ole.

Liian hyvään tottunut

Vierailija
5/6 |
14.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hmm. Jos tekisi avocado-parsapastaa? Toimisikohan? Avocadoja on kanssa, unohdin mainita. Ap.  Olen sekasyöjä, mutta syön mielelläni paljon kasviksia. 

Vierailija
6/6 |
14.05.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuori ohuelti parsasta uloin kerros pois ja leikkaa puumainen kantaosa. Sitten laitat reilusti oliiviöljyä tai voita pannulle ja kuullottelet ne siinä sen verran, että pinta vain hieman ruskistuu. Parsalle tuo rasvassa paistaminen on keittämistä parempi kypsennystapa, sillä vedessä keittämällä parsan maku liukenee käytännössä kokonaan keitinveteen.