K-supermarketista saa taas kassleria kolmella eurolla
Saksalaista lihaa ja paljon parempaa kuin suomalainen.
Kommentit (39)
Raivostuttaa tuo halpuuttaminen eläinperäisillä tuotteilla.
Olkaa nyt hieman sivistyneempiä ja jättäkää nuo alelihat sinne tiskiin. Syökää kasviksia enemmän, älkää tehotuotettua rasvalihaa.
Tai edes kotimaista.
Kassleria, ei ikinä. Kalvoja ja jänteitä täynnä. En söis vaikka ilmaiseksi tarjottais .
Vierailija kirjoitti:
Kassleria, ei ikinä. Kalvoja ja jänteitä täynnä. En söis vaikka ilmaiseksi tarjottais .
Höpöhöpö
Vierailija kirjoitti:
kolme euroa kilo?
Kyllä
Vierailija kirjoitti:
Kassleria, ei ikinä. Kalvoja ja jänteitä täynnä. En söis vaikka ilmaiseksi tarjottais .
Et osaa valmistaa.
Minäkään en osaa valmistaa. Ja inhoan mautonta sitkeää lihaa, jossa ruostoja, jänteitä ja kalvoja. Osaako joku antaa hyvän reseptin?
Kassler on ihan parasta. Te raukat ette osaa tehdä ruokaa
Vierailija kirjoitti:
Raivostuttaa tuo halpuuttaminen eläinperäisillä tuotteilla.
Olkaa nyt hieman sivistyneempiä ja jättäkää nuo alelihat sinne tiskiin. Syökää kasviksia enemmän, älkää tehotuotettua rasvalihaa.
Tai edes kotimaista.
Lihan pitää olla rasvaista ollakseen terveellistä.
Vierailija kirjoitti:
Minäkään en osaa valmistaa. Ja inhoan mautonta sitkeää lihaa, jossa ruostoja, jänteitä ja kalvoja. Osaako joku antaa hyvän reseptin?
Pitkä kypsennys. Mausteet oman maun mukaan. Tärkein on miedossa lämmössä monta tuntia.
Minä grillaan kassleria. Marinointi oman maun mukaisella grillikastikkeella ja ei kun paistumaan
Kaikki liha on mautonta, jos sitä ei mausta. Jänteet, kalvot ja rustot voi poistaa ennen kypsennystä
Vierailija kirjoitti:
Minä grillaan kassleria. Marinointi oman maun mukaisella grillikastikkeella ja ei kun paistumaan
Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.
Siis täh? Kypsennän grillamalla daiju!
Vierailija kirjoitti:
Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.
Vierailija kirjoitti:
Kaikki liha on mautonta, jos sitä ei mausta. Jänteet, kalvot ja rustot voi poistaa ennen kypsennystä
Niitä ei todellakaan kannata poistaa!
Saslikki:
Mahdollisimman rasvaista kassleria
Sipulia renkaina
Etikkaa ja vettä 50/50
Laakerinlehtiä
Suolaa ja pippuria
(1-2rkl majoneesia)
Leikkaa liha n. 5cm paloihin. Laita isoon astiaan etikkaa, vettä, (majoneesia), laakerinlehdet, mustapippurit ja suolaa. Laita lihat ja sipulit marinadiin ainakin vuorokaudeksi. Kääntele välillä.
Laita lihat ja sipulit vartaisiin ja grillaa kypsäksi.
Vierailija kirjoitti:
Siis täh? Kypsennän grillamalla daiju!
Vierailija kirjoitti:
Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.
Et muuten kassleria kypsennä grillaamalla.
Eikö se ole jotain sianlihaa? Pthyi.
Jänteet, kalvot ja rustot ovat lihan terveellisimmät ainesosat. Vain tietämättömät hölmöt eivät syö niitä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Siis täh? Kypsennän grillamalla daiju!
Vierailija kirjoitti:
Sun on kuitenkin kypsennettävä se kassleri ennen grillausta.
Et muuten kassleria kypsennä grillaamalla.
No mitä helvettiä? :D miksi kassleria ei kypsentäisi grillaamalla?
16
kolme euroa kilo?