Säilyketonnikalaa (vedessä) vaikea syödä
Olen aloittanut kalan syömisen vähintään 2 kertaa viikossa. Säilyketonnikala takertuu kitalakeen ja kurkkuun. On vaikea syödä.
Kommentit (11)
Pistä purkki paseerattua tomaattia kattilaan ja suurusta jauhoilla tukusammaksi. Sinne sekaan kalaliemikuutio, tilliä ym. kalalle sopivia mausteita. Kiehuta miedolla lämmöllä 10 min ja lisää pari prk tonnikalaa. Pastan kans nam :-)
Vierailija kirjoitti:
Syö jotain muuta kalaa.
Täytyy joo varmaan vaihtaa kalaa tai sitten rikkoa tonnikalapalat johonkin terveelliseen kastikkeeseen. Menee helpommin alas. ap
Lisää siihen oliiviöljyä. Tai syö jotain muuta kalaa.
Miksi helvetissä sun pitäisi syödä jotain purkkitonnikalaa, jos et edes pidä siitä?? Ei ihminen tarvitse tonnikalaa ravinnokseen.
Vierailija kirjoitti:
Pistä purkki paseerattua tomaattia kattilaan ja suurusta jauhoilla tukusammaksi. Sinne sekaan kalaliemikuutio, tilliä ym. kalalle sopivia mausteita. Kiehuta miedolla lämmöllä 10 min ja lisää pari prk tonnikalaa. Pastan kans nam :-)
Tomaattinen tonnikalapasta kuulostaa oikein hyvältä. Kokeilen, kiitos! ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Syö jotain muuta kalaa.
Täytyy joo varmaan vaihtaa kalaa tai sitten rikkoa tonnikalapalat johonkin terveelliseen kastikkeeseen. Menee helpommin alas. ap
Käypä seuraavalla kauppareissulla tutkimassa kalatiskin tarjontaa. Vaihtoehtoja löytyy, ja kilohintakin on varmaan pienempi kuin tonnikalassa.
Se onkin hyvää, teen usein ja koko perhe syö. Nro 2 kirjoittaja
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pistä purkki paseerattua tomaattia kattilaan ja suurusta jauhoilla tukusammaksi. Sinne sekaan kalaliemikuutio, tilliä ym. kalalle sopivia mausteita. Kiehuta miedolla lämmöllä 10 min ja lisää pari prk tonnikalaa. Pastan kans nam :-)
Tomaattinen tonnikalapasta kuulostaa oikein hyvältä. Kokeilen, kiitos! ap.
Viikon vanha kaanmunapaska.
Tonnikala on kallista, epäeettistä ja pahaa. Vaihda kalaa.
Vierailija kirjoitti:
Pistä purkki paseerattua tomaattia kattilaan ja suurusta jauhoilla tukusammaksi. Sinne sekaan kalaliemikuutio, tilliä ym. kalalle sopivia mausteita. Kiehuta miedolla lämmöllä 10 min ja lisää pari prk tonnikalaa. Pastan kans nam :-)
"Tukusammaksi"? Onko tuossa kirjoitusvirhe, ja jos ei, niin mistä päin olet? Ap:lle: älä nyt ihmeessä väkisin vedä purkkitonnikalaa montaa kertaa viikossa jos et siitä edes tykkää, ei ole rasvattomana kalana kovinkaan terveellistä ja siinä on aika paljon elohopeaakin mikä ei myöskään ole hyvä juttu.
Syö jotain muuta kalaa.