Pakastevihannesten sulatus
Tein illalla eväät töihin valmiiksi, enkä tällä kertaa ehtinyt keittää/höyryttää/paistaa pakastevihanneksia, vaan laitoin pussin jääkaappiin sulamaan ja otin vihanneksia aamulla mukaan ruoan joukkoon. Mietin nyt, että olisiko ne sittenkin pitänyt kuumentaa ennen, vai riittääkö että ne on ollut yök yli jääkaapissa ja lämmitän mikrossa ennen kuin syön? Googlettamalla löytyi ristiriitaisia vastauksia, joten en ole varma, uskaltaako niitä sittenkään syödä? En haluaisi vatsatautia!
Kommentit (5)
Ajattelin ettei välttämättä tarvitse kun ne kuitenkin laittaa mikroon, mutta ilmeisesti tarvitsisikin?
Eiköhän ne ihan hyviä ole.
Vihannesten säilyvyys tietenkin varmaan hiukan lyhenee, mutta tuskimpa niitä muutenkaan mitään pidempää säilytystä on tarkotus tehdä.
No ei mitään ongelmaa kunhan kuumennat kunnolla ennen syöntiä. Päinvastoin olisi ollut huono juttu ne kuumentaa eilen, jäähdyttää ja kuumentaa uudestaan.
Kyllä oli kiire nukkumaan kun et kolmea minuuttia vihannesten keittämiseen voinut käyttää.