Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Toissapäiväisen makaronilaatikon elävöittäminen

Vierailija
21.04.2016 |

Auttakaa mua; tein toissapäivänä makaronilaatikkoa, ja tänään ajattelin että syödään se loppuun. Mutta tiedätte varmaan miten ruoka saattaa kuivahtaa jääkaapissa vaikka sen uunissa lämmittäisikin?

Tässä tulee mun kuningasajatus; mitä jos sotkisin sen sekaan esim ruokakermaa ja ikäänkuin muhentaisin koko homman uunissa uudelleen, ei kuitenkaan liian pitkään vaan esim. 15 min? Tuleeko siitä herkullista vai kuvottavaa?? Kysyn nyt tätä etten turhaan töpeksi jos joku ehkä sattumoisin olisi tätä jo kokeillut.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista paistinpannulla voin kanssa.

Vierailija
2/5 |
21.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermalla saa ihan mistä vaan parempaa. Raasta päälle myös vähän parmesania, nam.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Paista paistinpannulla voin kanssa.

Näin minäkin tekisin.

Vierailija
4/5 |
21.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, ehottomasti paistinpannulla ja vaikka sitä kermaa lisäks!

Vierailija
5/5 |
21.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paista pannulla, kuten jo sanottu ja tarjoile ohessa jotain hyvää, kuten esim. porkkanaraastetta, ananasta ja raejuustoa. Tulee hyvää ilman kermaakin. Mutta makuasia sekin.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kahdeksan