Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Katastrofikokki

tumpelo kokki
15.04.2016 |

Apua! Auttakaa tumpeloa, olen tekemässä mustikka-valkosuklaajuustokakkua ja huomasin jääkaappiin hyytymään laittaessa että käytin tuorejuuston sijasta ranskankermaa. Täytyykö nyt tehdä uusi kakku vai onko tuo jotenkin vielä pelastettavissa??

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan hyvältä se varmasti maistuu :)

Vierailija
2/5 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ranskankerma maistuu happamammalta. En myöskään tiedä hyytyykö se ihan niin hyvin kuin tuorejuustot. Maista ja jos maku on hyvä niin kokeile hyydyttämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Maku oli ihan ok, valkosuklaa kuitenkin lisää makeutta kivasti :) tuo hyytyminen tässä eniten jännittää että mahtaako hyytyä kuinka..

Vierailija
4/5 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liivatehan sen hyydyttää, eikä tuorejuusto.

Vierailija
5/5 |
15.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei noihin aina tule liivatetta, riippuu kait miten jäykkää massaa tekee ja mistä aineista ja miten se hyytyy kylmässä. Esim. suklaa jähmettyy kylmässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi yksi yksi