Katastrofikokki
Apua! Auttakaa tumpeloa, olen tekemässä mustikka-valkosuklaajuustokakkua ja huomasin jääkaappiin hyytymään laittaessa että käytin tuorejuuston sijasta ranskankermaa. Täytyykö nyt tehdä uusi kakku vai onko tuo jotenkin vielä pelastettavissa??
Kommentit (5)
Ranskankerma maistuu happamammalta. En myöskään tiedä hyytyykö se ihan niin hyvin kuin tuorejuustot. Maista ja jos maku on hyvä niin kokeile hyydyttämistä.
Maku oli ihan ok, valkosuklaa kuitenkin lisää makeutta kivasti :) tuo hyytyminen tässä eniten jännittää että mahtaako hyytyä kuinka..
Liivatehan sen hyydyttää, eikä tuorejuusto.
Ei noihin aina tule liivatetta, riippuu kait miten jäykkää massaa tekee ja mistä aineista ja miten se hyytyy kylmässä. Esim. suklaa jähmettyy kylmässä.
Ihan hyvältä se varmasti maistuu :)