Lue keskustelun säännöt.
Feta-pinaattipasteijat (uusin Pirkka-lehti), millä voisi korvata osan fetasta?
02.04.2016 |
Muuten oikein hyviä ja rakenne ok, omaan makuun hirmu suolaista. Käviskö mascarpone, jos laitan kahvin suodatinpaperin läpi, ettei tule liian kostea sisus? Muita ideoita?
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija kirjoitti:
Raejuusto?
Vois olla hyvä kans! Mulla käy pää tyhjällä, en oikein käytä pinaattia kuin letuissa ja salaateissa, ei tule makuyhdistelmiä mieleen. ap
Vierailija kirjoitti:
Liota fetaa vedessä muutama tunti.
No tämäkin, kiitos!
Eli teenpä uuden koesatsin, näistä oli iso apu, kiitos!
Tofu on ihan syötävää kun opettelee muutaman kerran maisetelemalla.
Raejuusto?