Suomalaiseen olueen lisätään pieni määrä antabusta. Tarua vai totta?
Juttelin yhden ison suomalaisen panimon entisen työntekijän kanssa, enkä uskonut. Mutta tämä oli asenteella usko tai älä, mutta näin on.
Jälkeenpäin aloin miettiä, että miksi erityisesti kaljan kanssa tulee yhtäkkiä stoppi, ettei enää.. Ja alkaa väsyttää.
Tiedä häntä.
Kommentit (7)
Tuo antabus sopisi ainakin suomalaiseen alkoholipolitiikkaan. Jotenkin nyt pääsiäisenä tuli mieleen, kun tässä rynkytän Alkon ripaa.
Vierailija kirjoitti:
Urbaanilegenda.
Juuri sitä. Samaa tasoa kuin ikivanha tarina, että armeijan ruoissa on ns. jarrua eli seksuaalista aktiivisuutta vähentävää valmistetta. Ja senkin moni varusmies ihan tosissaan uskoo.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Urbaanilegenda.
Juuri sitä. Samaa tasoa kuin ikivanha tarina, että armeijan ruoissa on ns. jarrua eli seksuaalista aktiivisuutta vähentävää valmistetta. Ja senkin moni varusmies ihan tosissaan uskoo.
Joo, ja varmasti joka toisella armeijan käyneellä on kaveri, joka on nähnyt keittiömiesten sekoittavan sitä sapuskoihin.
Antabus ja alkoholi yhdessä ovat maksalle sen verran vaarallinen yhdistelmä, että en jaksa uskoa, että sitä varta vasten kaljaan lisättäisiin.
En yhtään ihmettele, suomalaisesta oluesta tulee aina ihan tajuttoman paha olo verrattuna ulkomaalaisiin. Ja se maku, se maku :D oikee sushnan olutta.
Aiemmin kerrottiin, että suomalaiseen olueen lisätään hartsia, joka tarinan mukaan lisää janon tunnetta. Niin että näitä riittää.