Poron paisti +jugurttimarinadi=paisti pilalla?
Eli saatiin poron putkiluupaisti joka pitäisi tänään laittaa mausteisiin. Eilen syötiin kebabbia josta jäi yli paljon valkosipulista jugurttikastiketta.
Meneekö paisti pilalle jos lykkään jugurtin siihen mureuttamaan?
Porosta ei kokemusta joten kyselen täältä kannattaako passata tää idea?
Kommentit (5)
Minä en laita poroon muuta kuin suolaa.
Toi on siis turkkilaista jugurttia, sellainen kässä että se murentais lihaa?
Kiletämättä epäilyttää kannattaako kuitenkaan noita sotke. Oisko mitään vinkkejä miten valmistaa?
Tod näk en saa pintojakaan paistettua kiinni kun niin iso köntti kyseessä.
Ap
Googleta riistalle tai porolle marinadi, löytyy monia. Älä sotke tuohon jugurttiin.
Laitoin sit vaan suolan, pippurin ja timjamia. Lasin punkkua perään.
aikamoiset kalvot oli tuossa. En tiedä sainko riitävästi pois. Eipä oo tuon kokoista lihaa ennen ollut.
Ap
Ei! Menee pilalle! Mieti miten lihalle käy kun se ui maitotuotteessa.