Pesen rautapannun usein astianpesukoneessa.
Taivas ei ole pudonnut, hyvin toimii. Pitäisikö minut kivittää?
Kommentit (7)
Ei. Saatko siitä nätin ruskean sillä tavalla vai minkä takia teet niin? Paistatko aina pesun jälkeen siinä uudet rasvat?
Kyllähän ruoste voi joskus olla kivaakin. Minusta se ei ole hyvä yhdistelmä ruoanlaiton kanssa, mutta kai sekin on yksi keino lisätä ruoan rautapitoisuutta. Rautaoksidin imeytymisestä en tiedä.
Vierailija kirjoitti:
Ei. Saatko siitä nätin ruskean sillä tavalla vai minkä takia teet niin? Paistatko aina pesun jälkeen siinä uudet rasvat?
Kyllähän ruoste voi joskus olla kivaakin. Minusta se ei ole hyvä yhdistelmä ruoanlaiton kanssa, mutta kai sekin on yksi keino lisätä ruoan rautapitoisuutta. Rautaoksidin imeytymisestä en tiedä.
Niin minäkin, ei pilkkuakaan ruostetta, avaan koneen aina heti pesun päätyttyä, jolloin se kuivuu minutissa, kokeilepa sinäkin ;-)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei. Saatko siitä nätin ruskean sillä tavalla vai minkä takia teet niin? Paistatko aina pesun jälkeen siinä uudet rasvat?
Kyllähän ruoste voi joskus olla kivaakin. Minusta se ei ole hyvä yhdistelmä ruoanlaiton kanssa, mutta kai sekin on yksi keino lisätä ruoan rautapitoisuutta. Rautaoksidin imeytymisestä en tiedä.
Niin minäkin, ei pilkkuakaan ruostetta, avaan koneen aina heti pesun päätyttyä, jolloin se kuivuu minutissa, kokeilepa sinäkin ;-)
Rauta on melko reaktiivista. Ilmankosteus riittää, jos pesulla on poistanut kaikki suojaavan rasvan jäämät. Rautaoksidia löydät ihan jo tuntien päästä, vaikka et ailmin havaitse ruostetta.
Kyllä tämän kokin sydän itkee verta. Käytäthän myös tefloniin metallisia lastoja?
Onko sulla ap valurautapannu ihan vaan käsilihasten treenaamista varten? Huonopintainen rautapannu on tosi huono paistamiseen, nykyaikaiset pinnoitepannut ovat paras vaihtoehto jos ei jaksa pitää valurautaa hyvänä.
Minä teen makaronilaatikkoa keittämättä makarooneja, pitäisikö lapset ottaa huostaan?