Mitäs palstan margariinikriitikot ja rasvapoliisit on tästä Rahkariinistä?
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelulla
Kommentit (40)
Miksi sitä p*******n rahkaa pitää tunkea joka paikkaan, en tätä ymmärrä, en osta , hyi!
Eikö kukaan muu ole maistanut vielä?
Vierailija kirjoitti:
Aika paljon tyydyttynyttä rasvaa, parempi vaihtoehto olisi esimerkiksi auringonkukkaöljyn käyttö, auringonkukkaöljy sisältää vain 5%tyydyttynyttä rasvaa.
No eipä se auringonkukkaöljy oikein leivän päälle sovellu.
711 kirjoitti:
Miksi sitä p*******n rahkaa pitää tunkea joka paikkaan, en tätä ymmärrä, en osta , hyi!
Tää on oikeasti hyvänmakuinen, en maista rahkan makua siitä ollenkaan. Kevyempi vaihtoehto ainakin, jos ei muuta.
Saattaa olla OK.Ainakin valmistus aineet hyvät.Kannatan.
Vierailija kirjoitti:
Saattaa olla OK.Ainakin valmistus aineet hyvät.Kannatan.
Perustele valmistus aineiden hyvyys.
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelulla
Menettelisi, jos se olisi tehty vain noista luettelemistasi aineista.
Nimi on ainakin niin ärsyttävä, että estää ostamisen.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Aika paljon tyydyttynyttä rasvaa, parempi vaihtoehto olisi esimerkiksi auringonkukkaöljyn käyttö, auringonkukkaöljy sisältää vain 5%tyydyttynyttä rasvaa.
No eipä se auringonkukkaöljy oikein leivän päälle sovellu.
Ei kyllä muuhunkaan.
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelulla
Ei ole oliiviöljyä, vaan rypsiöljyä (lunttasin linkistäsi)
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelullaEi ole oliiviöljyä, vaan rypsiöljyä (lunttasin linkistäsi)
Ohoh, niinpäs olikin.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelullaEi ole oliiviöljyä, vaan rypsiöljyä (lunttasin linkistäsi)
Noni, rypsiöljy on nounou.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelullaEi ole oliiviöljyä, vaan rypsiöljyä (lunttasin linkistäsi)
Noni, rypsiöljy on nounou.
Miksi?
Maistoin ja oli ihan hyvää. Ensin tuntui vähän oudolta, kun väri oli niin vaalea.
Sydänmerkki sen kertoo: syötäväksi kelpaamatonta.
Vierailija kirjoitti:
Sydänmerkki sen kertoo: syötäväksi kelpaamatonta.
Hohhoijaa, taas näitä..
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Onko tuo uutuus sit hyvä vaihtoehto? http://www.valio.fi/tuotteet/voi-ja-muut-rasvat/valio-better-rahkariini…
Voita, oliiviöljyä ja rahkaa, ainakin maku oli hyvä, näin kertamaistelullaMenettelisi, jos se olisi tehty vain noista luettelemistasi aineista.
Komppaan! Etenkin jos olisi tuota oliiviöljyä eikä rypsi. Mutta ei tuo nyt niin pahalta siltikään vaikuta, ennemmin tuota kuin margariinia! Mutta kaikista mieluiten leivän päälle ihan voita tai esim. itsetehtyä voi-oliiviöljy-seosta.
Terveellisyydestä en osaa sanoa, mutta kuullostaa niin tyhmältä, että en aio edes kokeilla.
Aika paljon tyydyttynyttä rasvaa, parempi vaihtoehto olisi esimerkiksi auringonkukkaöljyn käyttö, auringonkukkaöljy sisältää vain 5%tyydyttynyttä rasvaa.