Mitä teen jauhenlihasta, jauhoista ja suolakurkuista?
Apua kaivataan muuta ei kaapista löydy ja 3 päivää pitäisi 4 ihmistä ruokkia. Mausteita ja kurkkua js tomaattia vielä on lisäksi ja rasvatonta maitoa.
Kommentit (15)
Kysy talonyhtiösi isännöitsijältä jauhenliharuokavinkkejä.
Kiva ruoka kirjoitti:
Tuostahan saa ihan kivan suolakurkkuborshin ja lisäät vielä pyrettä päälle!
Meillä tehtiin tätä eilen ja ex-mies ja muksut kauhoivat kyllä innolla! Voin suositella lämmöllä!
Paneroi jauhi, anna kypsyä pitkään uunissa matalassa lämpötilassa ja tarjoa vihannesten kanssa.
paljon maksoi se jauhenliha? mistä ostit? eikö rahaa edes Liiterin pakastevihanneksiin ja kanamuniin ? saisit kivan jauhenliha murekkeen?
kaikk isekasin ja uuniin 22000 asteeseen kylä tukee hyvää!
Vierailija kirjoitti:
Kiva ruoka kirjoitti:
Tuostahan saa ihan kivan suolakurkkuborshin ja lisäät vielä pyrettä päälle!
Meillä tehtiin tätä eilen ja ex-mies ja muksut kauhoivat kyllä innolla! Voin suositella lämmöllä!
Mut sehän on jo syöty!
Minä lähtisin myllylle aseen kanssa ampumaan lisää jauhenlihaa.
Olikos se jauhen jauhettua vai palana?
Laita jauhot esilämmitettyyn uuni -> anna ruskistua 4h, lisää maidossa marinoitu jauhi, ripottele päälle 10 rkl suolaa, tarjoile pakastimen kylmänä
Onko tää joku vauvapalstajuttu, että kirjoitryaan jauheNlihasta?
Hahaha! Tämä on huutava provo, ja eiköhän aloittaja ole vastaillut itselleen useita kertoja.
Vierailija kirjoitti:
Kiva ruoka kirjoitti:
Tuostahan saa ihan kivan suolakurkkuborshin ja lisäät vielä pyrettä päälle!
Meillä tehtiin tätä eilen ja ex-mies ja muksut kauhoivat kyllä innolla! Voin suositella lämmöllä!
Miksi ex mies, Tatjana? Saitko jo oleskeluluvan? Rupeatko nyt vääntämään hapankaalia?
Meillä ex-miehelle ja uudelle vaimolleen ja muksuilleen kelpaa vaan kaviaari ja mulla kohta rahat lopus
Tuostahan saa ihan kivan suolakurkkuborshin ja lisäät vielä pyrettä päälle!