Auttakaa uutta tarjoilijaa!
Teen siis keikkahommia hienommassa ravintolassa, ei oman alan töitä. Osaan kantaa kolme lautasta pöytään ja tarjoilla, mutta plokkaus! Meillä on pyöreitä ja suorakaiteen muotoisia lautasia, pyöreät vielä saan, mutta entäs nämä pitkät suorakaiteen muotoiset? Miten haarukka- veitsi- lukko tehdään? Veitset alle, haarukt päälle? Osaako joku neuvoa miten se menee etteivät atermiet levähdä ympäri salia? Missä vaiheessa vien servetit ja miten ne asetan etteivät lähde leijailemaan? Pikkujuttuja, mutta hävettää kun ei edes perustaat ole hallussa! Jos pudotan vaikka haarukan, noukinko sen heti astiakasa sylissä vai vasta sitten kun tulen uudestaan saliin? Auttakee!
Kommentit (3)
Ei hienoihin ravintoloihin oteta ammattitaidottomia tarjoilijoita.
Eli siellä Lissun kulmabaarissa, johon oikeasti olet menossa riittää rääväsuinen puheenparsi ja hauista pitää löytyä sen verran, että saat "vähän liikaa" ottaneet heivattua pihalle.
On hieno ravintola jossa valtava henkilöstöpulaa ja mulla on ravintolakokemusta, tosin ei salin puolelta. Baari ei kuulu mun työtehtäviin. En nyt kaipaisi mitään trolleja, vaan hyödyllisiä kommentteja, kiitos :)
Kysyisin, miten ampiainen tehdään. Entä lumumba, sininen enkeli ja san francisco?