ulkolainen broilerin- ja kalkkunanliha ja antibiootit
Uutisissa oli juttua että ulkolaisissa lihoissa on enemmän antibiootti jäämiä kuin suomalaisissa.
Kannattaa nyt sitten ostaa vaan suomalaista broilerin- ja kalkkunanleikettä?
Kommentit (5)
Ei kannata syödä ulkolaista, vaan kotilaista.
Sikäli kun tiedän. Suomessa ei käytetä antibiootteja rehun joukossa. Antibiootteja annetaan vain sairaalle eläimelle ja eläinlääkärin määräämänä. On olemassa maita, joissa antibiootteja syötetään eläimille kuin ruokaa. On olemassa jo tapauksia, joissa eläinten hoitajat ovat altistuneet niin voimakkaasti kaikille antibiooteille, että heille on kehittynyt resistenssi kaikkia antibiootteja kohtaan. Jos siis sairastuvat vakavasti, se on kuolema kun korjaa, koska ei ole lääkettä mikä auttaisi.
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata syödä ulkolaista, vaan kotilaista.
Taidan jatkossa jättää ostamatta leikkeleet ja ostan vaan tuoretta maustamatonta kotimaista lihaa
Ap.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ei kannata syödä ulkolaista, vaan kotilaista.
Taidan jatkossa jättää ostamatta leikkeleet ja ostan vaan tuoretta maustamatonta kotimaista lihaa
Ap.
Syötkö koulussa tai työpaikan ruokalassa? Niiden ei tarvitse ilmoittaa ruoan alkuperää. Niissä paikoissa broilerit onkin poikkeuksetta Brasiliasta tai Thaimaasta.
Suomalaisten osuus maapallon väestöstä on 0,07%. Onko nyt niin, että 99,93% tämän planeetan ihmisistä syö paskaa ja hengenvaarallista ruokaa ja vaan meillä on turvallista ruokaa?
Kyllähän tuo on pelkkää suomalaisen ruokateollisuuden lobbaamaa propagandaa. Pitäs olla sen verran medialukutaitoa, että katsoo vähän tarkemmin kuka niitä tarinoita siellä uutisissa kertoilee...
Kyllähän nuo ihmiset pysyy hengissä näköjään Suomen rajojen ulkopuolellakin...