Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi ruokaresepteissä puhutaan kanan- ja porsaanlihasta?

Vierailija
05.02.2016 |

- kun oikeasti kuitenkin tarkoitetaan broilerin ja sian lihaa? Jotenkin ärsyttävää tekopyhyyttä tai sievistelevyyttä!

Kommentit (12)

Vierailija
1/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mikä sun ongelma on?

Vierailija
2/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Musta tää liittyy siihen samaan kategoriaan, kun noi maitopurkkien avaralla laitumella laiduntavat lehmät. Mielikuva eläintuotannosta yritetään saada positiivisemmaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis mikä sun ongelma on?

Reseptien tekopyhyys- ja sievistelevyyssyndrooma. Estää kärsijänsä kyvyn sisäistää reseptejä ja siten aiheuttaa aliravitsemusta, joskus vakavaakin.

Ei ap.

Vierailija
4/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vielä parempi esimerkki on nää "Luonnonpuhtaat maalaismunat"! Kananmunien pesuhan olisi lailla kielletty, eikä mikään kanala keskellä kaupunkia sijaitse. Luonnollisesti kyseessä on häkkikanalan munat, mutta nimellä saadaan mielikuva ihan jostain muusta....

Vierailija
5/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika nuorena ne possut listitään ja broileri on kanan alalaji.

Vierailija
6/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Musta tää liittyy siihen samaan kategoriaan, kun noi maitopurkkien avaralla laitumella laiduntavat lehmät. Mielikuva eläintuotannosta yritetään saada positiivisemmaksi.

Kyl ne lehmät ihan oikeesti ovat laitumella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Aika nuorena ne possut listitään ja broileri on kanan alalaji.

no huhhuh!

Vierailija
8/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Musta tää liittyy siihen samaan kategoriaan, kun noi maitopurkkien avaralla laitumella laiduntavat lehmät. Mielikuva eläintuotannosta yritetään saada positiivisemmaksi.

Kyl ne lehmät ihan oikeesti ovat laitumella.

Aika paljon on parsinavettoja vielä Suomessakin, eikä pihatto ole sama asia kuin laidun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Härän filee on aina ravintolalistalla, vaikka naudastahan se tulee. 

Vapaan kanan munat? Ihan kuin ne tuolla luonnossa vapaana ja villeinä vaeltelisivat. Näitä on paljon!

Vierailija
10/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kyl ne lehmät ihan oikeesti ovat laitumella.

Juu. ihan oikeesti vähintään 60 vuorokauden aikana vuodesta. Tuntimäärää laissa ei kai mainita.

Kaupassa oleva sianliha on yleensä niin nuorta sikaa, että ihan porsaana menee. Sama pätee eläinlajiin nimeltä kana.

Etkö ollenkaan ihmettele sitä, että teurastamoon menee lehmiä ja lihana tulee vain nautaa? Mistä lie kotoisin sitten ne härät?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ärsyttää kanssa, varsinkin tuo, kun sianlihasta on on alettu monessa yhteydessä puhua porsaanlihana, ja mikä pahinta, niin possunlihana! Mihin ne kaikki täysikasvuiset siat menee, kun teurastamolta pukkaa ulos pientä söpöä porsasta ja possua. No oikeasti tiedän; pinkki possu myy (mielikuvia) paremmin kuin läävässä rypevä sika, mut ärsyttää silti.Röh!

Vierailija
12/12 |
05.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei vittu mitä ongelmia.