Voiko sitä vedessä lilluvaa mozzarellaa laittaa pizzan päälle?
Vai pitääkö olla sitä kuivempaa/kiinteämpää mallia ?
Kommentit (6)
Tästä on ennakkotapaus vuodelta 1803. Tuolloin muuan piika Josefiina Martintytär Lapualta laittoi vedessä lilluvaa mozzarellaa pizzaansa ja sai kuolemantuomion.
Voi laittaa. Laita varovasti, ettei mene liikaa.
Vierailija kirjoitti:
Voi laittaa. Laita varovasti, ettei mene liikaa.
Tämä lienee vitsi? Mozzarellaa ei voi olla liikaa pizzassa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi laittaa. Laita varovasti, ettei mene liikaa.
Tämä lienee vitsi? Mozzarellaa ei voi olla liikaa pizzassa.
Kyllä voi, jos puolet siitä valuu pellille ja loput jää paksuksi kumimaiseksi kerrokseksi pizzan päälle. Ja kumimaiseksi se muuttuu siinä vaiheessa, kun pizza vähänkin jäähtyy syömisen aikana.
Juuri sitä aitoa mozzarellaa (siis vedessä säilytettävää) Italiassa pizzoihin laitetaan, ei mitään kumijuustoa!