Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Voiko sitä vedessä lilluvaa mozzarellaa laittaa pizzan päälle?

Vierailija
04.02.2016 |

Vai pitääkö olla sitä kuivempaa/kiinteämpää mallia ?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juuri sitä aitoa mozzarellaa (siis vedessä säilytettävää) Italiassa pizzoihin laitetaan, ei mitään kumijuustoa!

Vierailija
2/6 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tästä on ennakkotapaus vuodelta 1803. Tuolloin muuan piika Josefiina Martintytär Lapualta laittoi vedessä lilluvaa mozzarellaa pizzaansa ja sai kuolemantuomion.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi laittaa. Laita varovasti, ettei mene liikaa.

Vierailija
4/6 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voi laittaa. Laita varovasti, ettei mene liikaa.

Tämä lienee vitsi? Mozzarellaa ei voi olla liikaa pizzassa.

Vierailija
5/6 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko mozzarella terveellistä ?

Vierailija
6/6 |
04.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Voi laittaa. Laita varovasti, ettei mene liikaa.

Tämä lienee vitsi? Mozzarellaa ei voi olla liikaa pizzassa.

Kyllä voi, jos puolet siitä valuu pellille ja loput jää paksuksi kumimaiseksi kerrokseksi pizzan päälle. Ja kumimaiseksi se muuttuu siinä vaiheessa, kun pizza vähänkin jäähtyy syömisen aikana.