Vierailija

Autoon EI saa mennä istumaan, jos joku ulkopuolella puhdistaa lumia autosta. Jos pakoputkessa on lunta, auto täyttyy värittömällä, hajuttomalla häkäkaasulla ja sisällä olevat kuolevat minuuteissa.

http://www.uusisuomi.fi/autot/168880-aiti-ja-1-vuotias-kuolivat-autoon-k...

  • ylös 4
  • alas 4

Kommentit (8)

Vierailija

Hyvä kun ap otti asian esille, hää'än kanssa ei ole leikkimistä. Itsekin jäin vain nippanappa henkiin kun suljin liian aikaisin uunin pellit aikoinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No huh. Enpä ole koskaan tullut ajatelleeksi tuota. Tosi usein mennään juuri noin autoon, että minä ja lapset autoon, auto päälle ja lämmitys käyntiin ja mies jää putsaamaan autoa lumesta.

Vierailija

Pakkoko näitä klikkihuoraamisia on täälläkin harrastaa? Tässäkin olisi hyvin voinut kertoa asian jo otsikossa.

Vierailija

Miksi kukaan tekisi noin tyhmästi että laittaa jonkun jo höyrystämään kylmää autoa sisältä päin ja sitten vasta alkaa puhdistaa ulkoa.

Vierailija

Hohhoijaa taas. Montako uutista olette lukeneet, joissa suomessa joku on kuollut autoon sillä välin kun sitä on putsattu lumesta? Ensinnäkin täällä harvoin on niin paljon lunta, että auto siihen hautautuu pakoputkeaan myöten. Ihan älytöntä taas tämä hysterisointi koko asiasta. Tärkeää huomioida joo, mutta ennemminkin kannattaisi hysterioida vaikkapa sitä, ettei ihmiset käytä enää heijastimia. Enemmän siihen kuolee, kuin autossa häkään sillä välin kun isukki autoa putsailee.

Vierailija

Webaston kanssa on myös syytä huoleen. Jos sen webaston pakoputki on jäänyt lumeen tai jäätynyt umpeen, niin se puskee välittömästi savut auton sisälle. Siis ihan näkyvät sauhut. Koettu on.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla