Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Meidän vauva on kohta 3 kk ja ei nuku päivisin paljon mitään. Normaalisti ehkä kahdet 15 min torkut. Onko vinkkejä millä saada nukkumaan pitempään? Kun hän nukahtaa niin herää max 15 minuutin kuluttua, vaikka ei olisi mitään häiriötekijöitä. Ei osaa imeä tuttia, on täysimetyksellä.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (11)

Vierailija

No kuinka pitkät yöunet vauva nukkuu? Onhan tuo tosi vähän unta. Onko hän ärtyisän oloinen hereillä ollessaan, herääkö itkien raivokkaasti tms?

Vierailija

Oletko kokeillut imettää heti kun herää? Joskus voi onnistua jatkamaan vauvan unia niin. Meilläkin ollut vähäuninen vauva, alkoi nukkua pitkiä päiväunia vasta myöhemmin.

Nukkuuko sängyssä vai rattaissa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

No jos se on sun ainokainen niin koita saada se nukkumaan siihen tissille ja katsele itse vaikka joku elokuva sillä aikaa?

Vie vaunuissa ulos lenkille et nukkuu siellä vaunuissa?

Anna usein tisiiä ja anna nukkua siinä..voin nimittäin sanoa neljän äitinä..ja seassa on noita jotka ovat olleet sellaisia huonosti päivällä torkkuvia,vaikka yöllä nukkuivatkin että olivat melko kiukkuisia kun eivät tarpeeksi nukkuneet ja se sitten vaikuttaa ihan kaikkeen tekemiseen kohta.

Kiinnitä asiaan huomiota ja hyvä että olet asian huomannut.Koita näitä mun kikkoja vaikka.

Kannattaa asiaan suhtautua vakavasti koska uni on lapselle todella tärkeää vireyden ja aivojen kannalta ja niistä tulee todella äkäisiä jos eivät malta nukkua kunnolla!!

Tsemppiä ja jaksamista!!

Vierailija

Anna nukkua tissille tai vaikka sylissä ja katsele tai lue se aika.Pääasia että lapsi nukkuu jossain.Jos ei nuku tulee vaikeuksia koska pienen vauvan aivot tarvitsevat paljon unta.Ota rauhassa äläkä pidä kiirettä!

Vierailija

Miten nukkuu öisin?

Herääkö tyytyväisenä vai itkeekö?

Miten nukutat lapsen ja missä hän nukkuu, otatko ite torkkuja vieressä? Nukahtaako kantoliinaan?

Vierailija

Meidän molemmat lapset nukkuivat vauvoina 2 kertaa 30 min unoset. Alkoivat yksivuotiaana nukkua pidempään. Kaiholla kuuntelin muoden äitien kertomuksia 4 tunnin päiväunista. Toinen lapsemme sentään nukkui yöt läpeensä, mutta toinen parkui yöt koliikkia.

Vierailija

Meilläkin kuukauden ikäinen on täysi päiväkukkuja... Vaunuissa nukkuu kyllä, mutta muuten torkkuu max puoli tuntia kerralla, yleensä vähemmän. Yöllä nukkuu sitten hyvin, 2-4 -tuntia putkeen.

Vierailija

Meidän vauva nukkui noin pienenä 30min pätkissä ja vain tissillä. Oletko antanut nukkua sylissä?

Vierailija

Huom. Syvään uneen vaipuminen vie sen 15-20 minuttia. Ole vieressä sen aikaa ennen kuin poistut. Meillä tämä auttoi. Yritti aina herätä15-20 min kohdalla jos jätti yksin. Mutta kun tajusi jäädä viereen, niin siinä kohdalla tuli vain pieni tuhina, tai pieni heräämisyritys joka meni pienellä silityksellä ohi. Sitten kun oli syvässä unessa niin nukkui tunnin pari ja pystyi itse poistumaan. Nukkui siis keskellä parisänkyä siihen asti että lähti liikkeelle, ja itse tai mies makasi vieressä, kyljessä kiinni.

Vierailija

Pihalle tai parvekkeelle nukkumaan....meillä vauva nukkuu sisällä vartin tai 30min mutta ulkona 3-4h.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Pihalle tai parvekkeelle nukkumaan....meillä vauva nukkuu sisällä vartin tai 30min mutta ulkona 3-4h.

Ja meillä nukkuu ulkona 30min ja sisällä 2-3h. Vauvat on yksilöitä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla