Lue keskustelun säännöt.
Hernekeitto palvikinkulla
20.01.2016 |
Jotain siitä nyt puuttuu. Maku on vähän outo ja jotenkin vajaa. Juu, blondi kokkaa.
Kommentit (5)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Et kai vain silponut pälviä - siis pälvikaljua - joukkoon?
Siitä puuttuu luut. Kunnon hermekeitossa lihat keitetään luineen, mistä juurikin tulee se ihana hernekoiton maku. Kaikki eivät tätä ymmärrä, kun eivät ole päässeet vielä maistamaan kunnon hernekeittoa. Muuten olet oikeilla jäljillä tuon palvilihan suhteen.
Kinkku oli niin suolasta etten suolaa lisännyt. Meiramia ja sinappia en oo koskaan rokkaani laittanut. Oisko se sit toi palvikinkku mikä muuttaa maun? No, sehän se. Oon tehnyt rokkaa vaan joulukinkun jämistä:) T:Ap
Suola, pippuri, sinappi?