Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Hernekeitto palvikinkulla

Vierailija
20.01.2016 |

Jotain siitä nyt puuttuu. Maku on vähän outo ja jotenkin vajaa. Juu, blondi kokkaa.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suola, pippuri, sinappi?

Vierailija
2/5 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laitoitko meiramia?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Et kai vain silponut pälviä - siis pälvikaljua - joukkoon?

Vierailija
4/5 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siitä puuttuu luut. Kunnon hermekeitossa lihat keitetään luineen, mistä juurikin tulee se ihana hernekoiton maku. Kaikki eivät tätä ymmärrä, kun eivät ole päässeet vielä maistamaan kunnon hernekeittoa. Muuten olet oikeilla jäljillä tuon palvilihan suhteen.

Vierailija
5/5 |
20.01.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kinkku oli niin suolasta etten suolaa lisännyt. Meiramia ja sinappia en oo koskaan rokkaani laittanut. Oisko se sit toi palvikinkku mikä muuttaa maun? No, sehän se. Oon tehnyt rokkaa vaan joulukinkun jämistä:) T:Ap

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän yhdeksän