mitä on tehtävissä kun alapää ei palaudu synnytyksen jälkeen - 39v

eimaailmantärkeinasiamuttamelkeintoiseksi

synnytyksen jälkeisessä tutkimuksessa kaikki ok. pömppövatsa kuitenkin jäi vaikka kuntoilun aloitin pikkuhiljaa ja nyt säännöllisesti keskivartalo mukaanlukien. epäselvää on pahentaako nyt 4kk jälkeen synnytyksen hölkkä oireita. lihskuntoharjoitteluun kuuluu myös jonkin verran repiviä liikkeitä.ne gynokuulat - niistä ei pysy se kevyinkään, tämä vaivuttaa epätoivoon. uloste tulee joskus pitkänä ja paksuna eikä meinaa mahtua tulemaan. en sitten tiedä onko kyseessä kohdun, virtsarakon ja peräsuolen tai näiden yhdistelmien laskeutumasta.

luin kyllä myös tämän aiheesta enkä usko että voit juuri lohduttaa enempää.
http://www.hs.fi/hyvinvointi/a1381293211319

Kommentit (1)

Puhu muru
Seuraa 
Liittynyt9.10.2015

Hei.

Kiitos kysymyksestäsi. Pohdit kysymyksessäsi palautumista synnytyksestä. Mainitsit, ettei esimerkiksi gynekuulat pysy sisälläsi. On hienoa, että pidät kehoasi tärkeänä ja haluat huoltaa sitä myös synnytyksen jälkeen.

Tilanteesi tuntuu varmasti ikävälle. Suosittelen, että otat yhteyttä omalle terveysasemallesi ja varaat ajan lääkärille. Häneltä voit saada lähetteen gynekologille tai fysioterapeutille, jotka voivat arvioida lantionpohjalihastesi kuntoa tai tutkia mahdollista epäilyäsi laskeumista. Yksityisellä puolella suosittelen gynekologi Leena Väisälää ja fysioterapeutti Anu Parantaista, joka on perehtynyt lantionpohjan toimintahäiriöihin.

Voimia avun hakemiseen. On tärkeää, ettet jää asian kanssa yksin. 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat