Kerro totuus - Mihin asioihin mies kiinnittää huomioon naisessa?

Kiinni

ja mihin asioihin eri ikäisisssä naisissa?
Mihin naisen kannattaisi panostaa?

Kommentit (2)

Vierailija

Ihan aluksi se on tyyli, liikkuminen ja vartalo. Älkääkä nyt säikähtäkö, eivät langanlaihoista kaikki tykkää. Kukin mies pitää omantyylisestä naisesta, jonka kanssa haluaa aloittaa keskustelun. Keskustelun aikana mies yrittää ottaa selville, mikä tausta on naisella, mitä nainen on opiskellut, mitä työtä nainen tekee ja mitkä ovat hänen elämänarvonsa. Silmät ovat tärkeät, niiden korostamiseen kannattaa panosta, mutta ei ylimeikata. Miehestä riippuen, yhden naisen ääni on luotaantyöntävä, toisen niin miellyttävä ettei miehen ajatus meinaa kulkea enää järkevästi.

Jos päästään niin pitkälle, että päästään yhteiseen sänkyyn asti, siellä ratkaisee ensinnäkin puhtaus ja pieni parfymointi. Alapäästä useimmilla miehillä on nykyisin se vaatimus, että se pitää olla siistitty niin, etteivät karvat mene suuhun. Loppuosaan riittää bikinirajaus. Jos nainen osoittautuu sängyssä lahnaksi, se tappaa halut tavata uudestaan. Ei mies toki mitään akrobaattiakaan kaipaa, mutta elein, ääntelyin ja liikkein naisen pitää ohjata miestä, kun kumpikaan tuskin aluksi mitään sanallista vuorovaikutusta saavat aikaan sängyssä. Sen vuoron on sitten oltava parin kuukauden sisällä, muuten se jää lopullisesti.

Tässä oma listani. Minulla oli noin 10 ei-yhden-illan kumppania, ennen kuin löysin omani, jonka kanssa tässä on nyt taivallettu useampi vuosi yhteisten kersojen kera. Kun se oikea löytyy, sen kyllä tuntee eikä muita enää vilkuilekaan kuin joskus kesällä. Eihän mies ole hormonaalisesti normaali, jos ulkoisesti kaunis nainen ei viehätä silmää. Normaali mies muistaa kyllä vilkuillessaankin, että kauneus on katoavaista eikä kauneus ole parisuhteen solmimiseen riittävää.

Ei kumppanini varmaan mikään ihannenainen ole ulkonäöltään edes omien ystäviensä mielestä, mutta kyllä hän on todellinen kultakimpale minulle.

M34

Vierailija

Ensimmäiseksi kasvoihin. Se on se kaikkein olennaisin, sitten vasta tulee muut tekijät. Nätit kasvot antaa paljon anteeksi muita puutteita ja sietää jonkun verran liikakilojakin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat