Haluaako joku tulkita uneni?On niin kumma että ei löydy selityksiä!

Vierailija

Meiltä kuoli koira viikko sitten.Viime yönä näin suraavaa unta:
Istuin tämän koiran kanssa portaalla,puhuin puhelimessa.Sen kopin kohdalla oli 2 harmaata viemäriputkeä,pieni ja iso.Toisesta putkesta tuli ulos lihava vesimyyrä ja päästin koiran hihnasta irti ja sanoin sille "mene vaan" ja koira lähti sen perään ja uni päättyi..

Kommentit (5)

Vierailija

Ei jotenkin vaikuta unelta mikä kaipaisi mitään selityksiä tai syvempiä tulkintoja... Koiran tuleminen uneen on aika luonnollista kun on noin vähän aikaa sen kuolemasta, ja saaliseläinten jahtaaminen putkista on koirille tyypillistä toimintaa.

Vierailija

Käsittelet luopumista rakentavasti. 

Irroitat otteesi koirasta päästäen sen haluamaansa paikkaan eli tässä tapauksessa vesimyyrän luo. 

Kahdesta viemäriputkesta sinänsä en oikein osaa sanoa mitään. Useinhan kuoleman yhteydessä puhutaan tunnelista, symbolisoisiko putket tätä? Tai kyseessä voi olla vain, että olet jutellut jonkun kanssa putkiremontista tms. Sellaiset pikkujutut arjesta voivat siirtyä uniin mutkan kautta. 

Vierailija

Minustakin unesi kuulosti siltä, että käsittelet luopumista. Unessa tavallaan hyväksyt mielessäsi luopumisen ja siksi sanot koiralle mene. Ja koira lähtee luotasi. Lisäksi saatat jollain tasolla kokea, että koiralla on nyt hyvä olla. Sillä unessa koirallasi on mukavaa tekemistä, sen vesirotan jahtausta. En usko että unia voi ihan yksityiskohtaisesti selittää, monet asiat voi tulla sattumalta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat