Mokasin ehkäisyn kanssa, miten todennäköistä raskaus mahtaa olla näillä päivillä, tiedätkö?

Vierailija

Jos kierto on 28 vrk ja suojaamatonta yhdyntää on ollut kp 8 ja kp 16?
Jos oletan, että ovulaatio on ollut n. kp 14, niin eikö niin, että tuo kp 8 on ollut liian aikaisin ja kp 16 liian myöhään?
Eikö vaan, että selviän tilanteesta säikähdyksellä ja olen sitten jatkossa fiksumpi ja vastuullisempi?

Kommentit (9)

Vierailija

Kyllä raskaus on hyvinkin mahdollinen. Varsinkin tuo kp16 harrastettu yhdyntä on juuri niin otollisessa kohdassa, että sanoisin että raskaus on jopa todennäköinen. Siittiöt elävät muistaakseni jopa 6 päivää yhdynnän jälkeen että laskepa siitä...

Vierailija

Suoritin laskutoimituksen antamiesi koordinaattien pohjalta. Sain tulokseksi, että raskaus on sadan prosentin varmuudella tosiasia. 

Vierailija

Oletko varma että ovulaatio on ollut 14. päivä... Itselläni meinaan usein on jo 10 tai 11 päivä vaikka on 28 päivän kierto. Ja jos noin olisi, raskaus siitä ensimmäisestä suojaamattomasta yhdynnästä olisi jopa melko todennäköinen.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kyllä raskaus on hyvinkin mahdollinen. Varsinkin tuo kp16 harrastettu yhdyntä on juuri niin otollisessa kohdassa, että sanoisin että raskaus on jopa todennäköinen. Siittiöt elävät muistaakseni jopa 6 päivää yhdynnän jälkeen että laskepa siitä...

No enpä vielä lähtisi vaunuostoksille. Tämä lainaamani kohtahan ei sillä tavalla mitään uhkakuvaa todenna, että kp 8 harrastettu yhdyntä on tosiaan hieman aikainen, ja joo, siittiöt VOIVAT tutkimusten mukaan elää otollisissa olosuhteissa useitakin päiviä emättimen poimuissa, mutta eivät ne jokaisella naisella jää sinne juuri tuoksi 6 päiväksi muhimaan elinvoimaisina. Riski on olemassa, mutta ei erityisen todennäköinen.

Ja jos oletetaan (!) että ovulaatio tapahtuu kp 14, niin munasoluhan puolestaan ei jää mihinkään kuikuilemaan odottamaan hedelmöittymistä. Jos ei ole ns. rojut rännissä sopivasti, niin tää munasolulady on ihan että bye bye, katsotaan taas ensi kuussa pojut josko ehtisitte. Tähän nähden kp 16 ei siittiöillä ole enää mitään virkaa.

Tosiasiassahan kuitenkaan ovulaation tarkkaa ajankohtaa ei voi sanoa, ellei ole tikuttanut tai tuntenut erityisen selvästi sen hetken (sekin on mahdollista).

MUTTA, vaikka/jos kaikki olosuhteet (tuoreet elinvoimaiset siittiöt, ovulaatio todella tapahtuu yms. ja munasolu jopa hedelmöittyisi, olisi myös kohdun limakalvon oltava otollinen vastaanottamaan hedelmöittyneen munasolun, munasolun tartuttava siihen kiinni ja pysyttävä siinä jne. mitä kaikkea tässä matkalla onkaan mentävä oikein) olisivat erinomaiset, on raskauden todennäköisyys silti vain n. hämmentävät 20 %. Tämän tietäen joskus suorastaan ihmettelen, miten yksikään raskaus on mahdollista edes alkaa, kun on niin monta muuttujaa matkassa.

Odottele ihan rauhassa. Vaikka stressaaminenkaan ei muuten siirrä kuukautisia, jos ne ovat alkaakseen - ovulaatiota se voi siirtää, mutta jos se on jo tapahtunut, niin kuukautiset alkavat siitä n. 14 vrk kuluttua.

Vierailija

Tein tämän aloituksen viime viikolla.

Palasin kertomaan, että menkat eivät tosiaan alkaneet torstaina ja lauantaina tein sitten positiivisen raskaustestin. Että tosiaan näille kierronpäiville osuvilla suojaamattomilla yhdynnoillä voi sitten hyvinkin tulla raskaaksi.

Pää on yhtä mössöä, kyyneleitä vuodatettu suuren lammen verran. Tämän siitä saa kun hölmöilee, ihan oma vika, peili sen minulle kertoi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat