4kk vauvan kanssa laivalle (Tallink Silja)

Vierailija

Millaisia kokemuksia, Tukholmaan olisimme menossa? Miten yhdistelmävaunut, mahtuuko vaunuilla hyvin joka paikkaan vai suositteletteko kantoreppua? Miten pieniin vauvoihin suhtaudutaan? Entäpä vaunut vaikkapa buffetissa? Onko lastenhoitohuoneita tarpeeksi? Entä maidon lämmitys mahdollisuus jos pulloruokkii? Kaikki oleellinen joilla kokemusta!

Kommentit (3)

Vierailija

Olen ollut Baltiv Princessillä. Ainakin A4-hyttiin mahtui hyvin meidän Emmaljungavaunut, ja mahtuu hyvin hissii ja muutenkin kulkemaan. Grill Houseen (ravintola, jossa erikoisaamiainen tarjoillaan) mahtuu hyvin. Buffaan suosittelen kantoreppua, jos vauva vaan viihtyy siinä kun syöt. Ruoka siellä ei tosiaan ole mitenkään erityisen ihmeellistä, joten pippuripihvi Grill Housessa on melkein jopa parempi =)
Kahvilassa on ainakin mikro jossa voi lämmittää lapselle ruokaa, ja lasten leikkipaikassakin muistaakseni saattoi olla. Siellä on ainakin hoitopödät jne.
Ei valittamista, minusta on ollut hauskaa olla lasten kanssa laivalla =) eikä kukaan ole ainakaan paheksunut kun on vauva ja pieniä lapsia mukana =)

Vierailija

Kiitoksia kun jaoit kokemuksia! :)
Meillä vaunuina Brion singit eli melko leveät ovat. Sitä juuri huolehdin että mahtuvatko hyttiin. No kasattavahan ne sitten olisi.
Meillä kantoreppu on onneksi mieluinen ollut. Laivalla varmaan helpompi tuon repun kanssa kun hissit ovat aina täynnä.

Vierailija

Tästä alkaa olla kohta 14v aikaa, mutta silloin Siljalla tasan tuon ikäisen kanssa liikkuneena: yhdistelmät eivät mahtuneet normi 4h hyttiin, jätimme ne Promenadella olevaan varastoon. Mukana oli turvakaukalo (kun autolla satamaan mentiin), niin siinä vauva kölli ruokailut, syötiin Bon Vivantissa, joten oli rauhallisempi ympäristö kuin buffassa ja sinne en kyllä lähtisi yhdistelmien kanssa tunkemaan muutenkaan, ottakaa mukaan vaikka sateenvarjorattaat, joista selkänoja kaatuu mahd alas ja siihen kantokassi/ koppa. Maitoa pystyi lämmittämään leikkihuoneessa, silloin niitä oli laivalla yksi siinä promenadella, en tiedä leikkihuoneiden sijaintia + varustelua nykyään, mutta aikoinaan ainakin ne oli ihan Siljan kotisivuilla. Ostin mukaan maidonlämmittimen (verkkovirtakäyttöisen) ja sillä lämmitin hytissä maidon sitten yöllä. Oli kovassa käytössä myöhemmilläkin reissuilla, ei ollenkaan turhake meidän perheessä vaikka aluksi olin ihan varma että sitä ei mihinkään enää tarvita. Hauskaa reissua:) 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat