Kerro sun mukavin vapaa-ajan harrastus

Vierailija

Mitäs harrastat vapaalla? Kerro se mieluisin.

Mä harrastan vähän kaikkea - jaksoina, mutta yksi mieleinen on aina (enemmän tai vähemmän) kuvioissa mukana, valokuvaaminen.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Pyöräily, kokkaus on ne parhaat mutta lukeminen ja kirjoittaminenkin myös. Talvella en toki pyöräile, hiihdän jos voi, muuten sitten kävelylenkkejä.

Vierailija

Auringossa latautuminen. Ne harrastukset itsessään (ulkoilu, pyöräily, päiväpatikointi) ei ole kovinkaan isosti nautittavia kun suomessa on nauttimismahdollisuudet aika mitättömät esimerkiksi maisemien katselun suhteen (vrt. esim alpit), mutta aurinko se paistaa kuumasti täälläkin. Tähän liittyen surffaus tai siis tarkemmin purjelautailu voisi olla kiintoisa uusi harrastus jota ehkä saatan kokeilla ensi kesänä.

Vierailija

Intialainen ruoka ja naturismi. Kokkaan niin intialaista kuin täällä kaukana kykenee. Syön terveellisesti, vältän myrkkyjä, liikun paljon ulkona ja viihdyn aina  alasti, kun vain lämpötila ja sosiaalinen tilanne sallii.

Vierailija

Kitaransoitto. Ei tosin ole paljonkaan mistään kotoisin kun asuu pienellä paikkakunnalla jossa rokkipiirit on aika lailla maan alla eikä tunne ketään tarpeeksi hyvää soittajaa bändin perustamiseen. M22

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat