Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko teineillä alkamassa uudestaan "pipo on nolo" -trendi?

Vierailija

Muutamia vuosia pipot pidettiin mieluiten luokassakin päässä mut nyt on alkanut näkyä taas näitä tyhjäpäitä jopa reilun 20 asteen pakkasessa. Jopa vitos-kutosluokkalaisia.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Kapinoivat vanhempiaan vastaan. Nyt ei taida olla mikään tietty päähine(merkki) erityisen pinnalla niin ovat sitten kokonaan ilman.

Vierailija

just toissapäivänä mietin että miten hyvä tuuri niillä on käyny joiden nuoruudessa pipot on olleet muotia.

Itse satuin juuri siihen aikaan että koko ala-asteella ja yläasteella ei voinut pitää pipoa. Lukiossa vasta se alkoi olla ok.

Vierailija

80-luvulla sen jotenkin ymmärsi kun ne tukkalaitteet oli monilla niin valtavat ettei siihen pipoa saanut tai koko komeus lätsähti pahasti.

Mutta nyt kun on tuollaista sileää tukkatyyliä (ainakin tytöillä) niin luulisi ettei päähine kauheasti haittaisi.

Tosin eipä nuo trendit koskaan mitään kovin loogisia ole...

Vierailija

Tänäänkin pari teinityttöä käveli lähes kolmenkymmenen asteen pakkasessa ilman pipoa ja lyhytvartiset tennarit jalassa. Joillakin oli edes huppu päässä, mutta näillä sankareilla ei. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis.

Vierailija

Ketutti kun lapsen partioryhmän vetäjät (18-19-vuotiaita) lähtivät partioretkelle ilman päähineitä ja käsineitä vaikka oli reilusti pakkasasteita. Hyvää esimerkkiä joo.  

Vierailija

Kyllä se jo kymmenen vuotta sitten oli sama juttu, jotkut kulki 30 asteen pakkasessa ilman pipoa. Muistan kun teknisen työn tunneilta oli yläasteelle joku reilu kilometrin matka, ja joidenkin korvat kyllä olivat aika punaiset matkan jälkeen :D

Vierailija

Miten sitä nyt muka pipoa voi päähänsä panna, kun kampaus menee länään! Toisaalta edelleen jotkut julkkiksina itseään pitävät ja wannabeet käyttävät edelleen pipoa sisällä, siis miespuoliset ja jotkut naisetkin, kai ennen muuta lumilautailijat. Katselin urheilugaalaa ja eikös vain Eva Wahlströmin avecilla ollutkin ohut musta trikoopipo koristamassa muuten asiallista pukeutumista. Hei haloo! Puku ja pipo! Ja miksi ne miehet vetävät sen pipon vielä päähänsä kuin pikkutytöt, siis niin että korvatkin peittyvät. Naurettavaa! Sisätiloissa! Paleleeko päätä vai korvia?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Muutamia vuosia pipot pidettiin mieluiten luokassakin päässä mut nyt on alkanut näkyä taas näitä tyhjäpäitä jopa reilun 20 asteen pakkasessa. Jopa vitos-kutosluokkalaisia.

Muutamia vuosia? Eikö tuo pipo päässä kesät talvet trendi alkanut jo viime vuosituhannen puolella?

Itse muistan kyllä omasta nuoruudesta, kuinka se pipottomuus oli tosi kova sana 70-luvulla. Itsekin painelin mopolla kouluun oli pakkasta kuinka paljon tahansa. Liikuntatuntien jälkeen, kun lähti mopolla kotiin, niin pää oli suihkun jäljiltä vielä niin märkä, että kotiin tullessa päässä roikkui jääkalikoita, mutta pääasia oli, että pipoa ei päähän laitettu, koska siinä olisi mennyt uskottavuus :(

Niin ja siis minun nuoruudessani elettiin 70-lukua, jolloin kypärä mopoilijan päässä olisi aiheuttanut valtaisan naurunremakan. Kypäräpakko moottoripyörillekin tuli vasta 1977 ja mopoille sitten 80-luvulla.

Vierailija

Näin tässä teini-ikäisen tytön. Tytöllä oli jalassa tiukat trikoot nilkat paljaana ja jalassa tennarit! Kuitenkin oikea talvitakki oli päällä...

Pakkasta vain -23 !

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat