Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kokemuksia FitFarmin BikiniChallengesta?

Vierailija

Onko samantyylinen ruokavalio kuin superdieeteillä? Tehdäänkö kaikki treenit salilla, että kotijumppaaminen ei käy? Oletteko saaneet tuloksia?

Kommentit (3)

Vierailija

Fitfarmin toiminta ei kyllä kovin hyvältä kuulosta asiantuntijoiden mielestä. Itse en rahojani kyseiseen firmaan periaatteesta laita.

https://roskatiede.wordpress.com/tag/fitfarm/

"FitFarmin kautta myytäviin dieettiohjelmiin liittyy uskomattomat ehdot. Käyttäjä voi ladata palveluun esimerkiksi kuvan itsestään – bikineissä. Tällöin FITFARM saa täyden, ilmaisen ja peruuttamattoman oikeuden käyttää kuvaa mihin tahansa tarkoitukseen millä tahansa tavalla. Kuvia voidaan siis käyttää Jutan televisio-ohjemissa, mainoksissa, kadunvarsijulisteissa ja niin edelleen maksutta. Jos käyttäjän lataamasta kuvasta syntyy riitaa, niin FITFARM ei vastaa kuluista, vaan käyttäjä vastaa myös FITFARMin puolesta kuvaan liittyvistä oikeudenkäyntikuluista, tappioista, vahingoista ja tuomioista. Toisin sanoen jos FITFARM käyttää käyttäjän latamaa kuvaa mainoksessa ja joutuu sen takia markkinatuomioistuimeen, niin kuvan latajaa maksaa viulut. FITFARM ei vastaa miltään osin pH-dieetin tietojen sisällöstä, pH-dieetin soveltuvuudesta yksittäiselle käyttäjälle, tietojen paikkansapitävyydestä tai niissä mahdollisesti esiintyvistä virheistä tai viivästyksistä."

Vierailija

fitfarm on puhdas rahastusfirma. en suosittele kenellekään tuon palveluksia. saako niiden tempuilla tuloksia, niin kyllä varmaan ainakin jotkut. esim alottelijat saa aina tuloksia ja helposti. hommaa ennemmin itsellesi hyvä PT. Sellasen tietää miten homma hoidetaan ja pystyy auttamaan, jos on tarvetta. 

Artisti maksaa

Fitfarm pumppaa rahat pois tietämättömiltä ylipainoisilta. Netistä löytää laadukkaampia ohjeita ilmaiseksi jos vaan vähän viitsii etsiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat