lapset hautajaisiin???

Vierailija

miehen äidin hautajaiset olisi ensiviikolla,oli ollut kauemmin jo huonossa kunnossa , ei tullut yllätyksenä ja nukkui rauhallisesti pois. Nyt kuitenkin ollaan mietitty että kannattaako 2v ja 7kk ikäiset lapset ottaa hautajaisiin mukaan. Tuo 7kk kyllä varmaan jaksaisi sen pari tuntia olla
mutta tosta 2v en niinkään varma ole...

Kommentit (8)

Vierailija

Meillä on kaikki 4 lasta otettu mukaan kaikkiin hautajaisiin joihin on osallistuttu. Eivät opi olemaan jos eivät saa harjoitella. Toki meistä se joka on ollut "kauempana" vainajasta, on varautunut poistumaan lapsen/lasten kanssa jos olisi alkanut hermostuttaa. Ei ole koskaan tarvinnut lähteä kesken pois. Pienemmille (2-3 v) olen ottanut jonkun pienen kuvakirjan käsilaukkuun, jota voi hiljaa selailla.

Vierailija

Kannattaa ottaa. Ei ne lapset opi olemaan jos ei koskaan anneta tilaisuutta oppia. Se muistotilaisuus on kuitenkin myös tilaisuus nähdä sukulaisia ja rankassakin tilanteessa ihmiset yleensä ilahtuvat siitä, että paikalla on nuorta polvea muistuttamassa elämän jatkumisesta. 

Vierailija

En osaa teidän tilanteestanne sanoa, mutta omalla kohdallani en ottaisi mukaan. Uskoisin tuon olevan miehelle sen verran raskas ja tunteikas tilaisuus, joten hän ei pystyisi olemaan se lastenvahti. Itsekin haluaisin olla mieluummin miehen tukena kuin lastenvahtina tilaisuudessa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat