Kunpa palsta ei menisi taas kiinni :(

Vierailija

Kello on taas kohta 23. Yksinäinen ja kurja olo. Palsta on hyvä paikka laittaa aivot narikkaan tai vuodattaa murheet tänne muiden moitittavaksi. En silti rekisteröidy, kunhan valitan.

Kommentit (8)

Käyttäjä69
Seuraa 
Liittynyt13.10.2015

Rekisteröityminen on joillekin vaan niin vaikea asia.  Ongelmana on pikemminkin se, että klo 23 jälkeen ei voi enää harrastaa provoilua vierailijana vaan kirjoituksiin liittyy aina kirjoittajan tunnus.

Käyttäjä69
Seuraa 
Liittynyt13.10.2015

Mietin joskus itsekin tuota historian näkymistä mutta loppujen lopuksi en koe sitä ongelmana. Se opettaa olemaan varovainen keskusteluihin osallistuessaan, mikä somessa on erittäin tarpeellinen taito.

En ole koskaan ymmärtänyt ajatusta siitä, että koko elämä jaettaisiin netissä. Jo pelkän peukuttelun perusteella tiedän, että moni lukija on viesteistäni kanssani täysin vastakkaista mieltä ja asiattomat vastaukset vain vahvistavat tuota ajatusta. En todellakaan jaa sellaisessa seurassa asioita, joita voisi käyttää aseena minua vastaan yhdessä henkilöllisyyteni paljastavien seikkojen kanssa. Samaa varovaisuutta suosittelen muillekin, olipa sitten kyseessä avautuminen tunnuksella av - palstalla tai nimellä facebookissa. 

Jos haluaisin keskustella av:lla jostakin henkilökohtaisemmasta aiheesta kuten omasta terveydentilastani tai esimerkiksi aviohuolista tai lapsiin liittyvistä asioista niin loisin sitä ja vain sitä nimenomaista tarkoitusta varten oman tunnuksensa. Kirjoittaisin tuolloin myös täysin toisella tavalla kuin mikä minulla on tapana.

Käyttäjä69
Seuraa 
Liittynyt13.10.2015

pipsa kirjoitti:
Ainahan sitä voi rekkautua uudestaan, jos historiaansa pelkää.

Juuri näin. Tuolloin kannattaa luoda ensin se uusi tunnus ja kirjoitella jonkin aikaa molemmilla rinnakkain eri tyyliin. Sitten ajan kuluessa hiljakseen vähentää vanhalla tunnuksella kirjoittelua ja jatkaa sillä uudella. Kohta oletkin jo uudellensyntynyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat