On alkanut pelottaa eläkeikä ja töistä pois jääminen

Vierailija

Mitä jos ei jaksakaan katsella vain kodin seinä tai parisuhdetta. Nyt on helppo aina paeta töihin , jos tulee jotain riitaa, ja voi vaan tehdä myöhään töitä. Hassua, kun ennen harmittelin sitä, että ei ole ikinä vapaa-aikaa ja nyt mietin sitä, että entä sitten kun sitä on liikaa. Ja miten jaksaa arkea, jos toinen koko ajan kotona.

Kommentit (2)

Vierailija

Kannattaa hankkia muutakin elämää kuin työ nyt heti alkajaisiksi. Huonolla tuurilla työt voivat loppua ennen aikojaan, jos alalla on yt-neuvotteluita, ja arki voi olla melkoinen shokki äkkiseltään. Parisuhteeseen kannattaa panostaa, niin sitten puolison kanssa on mukava viettää aikaa.

Meillä toinen joutui työttömäksi ja toinen on ollut nyt puolisen vuotta sairaslomalla. Terveys ja töiden puute huolestuttaa, mutta muuten meillä on mukava olla. On ihan luksusta herätä aamulla ilman herätyskelloa ja pötkötellä miehen kainalossa jutellen niitä näitä. Toiveena toki on, että joskus taas herätään yhdessä töihin aamukuudelta herätyskellon räminään.

Vierailija

Kyllä eläkeläinenkin voi töitä tehdä. Tiedän ja tunnenkin monia yli 65-vuotiaita jotka tekevät vielä palkkatöitä. Eivät välttämättä siinä paikassa josta jäivät eläkkeelle, mutta muualla.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat