Tuntemasi Elina?

Vierailija

Millainen ihminen?

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Ihan hirveä nillittäjä, saanut potkut asenteensa takia monet kerrat, kaikkia työkavereitaan kohtaan kova kiukuttelija, eikä neiti vaan tajua ettei työpaikalla kiukutella työkavereille ja asiakkaille. Onneksi muutti toiselle puolelle suomea, tuskin olisi enää alalta saanut töitä tällä paikkakunnalla. Nykyään on keskittynyt facebookissa itkemiseen

Vierailija

Kamala hissukkatossukka. Pelkää kaikkea ja on ylisuojeleva lapsiaan kohtaan. Puheesta ei saa mitään selvää, kun kuuluu vain hentoa suhinaa. Tämä siis kummisetäni vaimo.

Vierailija

Kaikki Elinat on olleet ihan tavallisia ja mukavia ihmisiä. Parhaiten tunsin oman isoäitini, "vanhan Elliinan" joka eli 97 vuotiaaksi. Oli aikomoinen nainen. Synnytti itse 10 lasta joista osa kuoli pieninä. Sitten poikansa vaimo kuoli yllättäen ja pojalle jäi 5 pientä lasta. Mummo hoiti vielä heidätkin aikuisiksi. Oikea teräsmummo :)

Vierailija

oma kokemus kirjoitti:
Aivan ihana ihminen.
Olkapää aina valmiina jos tarvitsee, helppo ihminen jonka kanssa on helppoa jakaa niin ilot kuin surut.

Mieheni lienee samaa mieltä. Itseäni vähän tökkii, kun aika auliisti viestejä miehelle satelee, että olisi tarjolla ollkapäätä ja vähän muutakin.

Vierailija

Todella ärsyttävä, usein ilkeä,.itsekeskeinen jne. kaikkea negatiivista. Tunnen 3 kpl Elinoita ja kaikki samanlaisia. Eipä tule mieleen laittaa muuten niin nättiä nimeä omalle lapselle mielikuvien takia.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat